Mainos

Hääparilta hieno teko: Laativat lahjatoivelistan leluista sairaille lapsille

Sen sijaan, että tuleva hääpari olisi pyytänyt astioita ja muita perinteisiä häälahjoja itselleen, he pyysivät vieraita hankkimaan leluja sairaille lapsille. Pyyntö osoittautui menestykseksi. 

Kuukausi ennen häitä Kristin Klingshirn ja hänen sulhasensa Bart Mattingly tekivät epäitsekkään päätöksen häälahjatoiveidensa suhteen. 

– Me ymmärsimme, että kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen meillä on aika lailla kaikkea mitä tarvitsemme, morsian kertoo.

Perinteisten häälahjojen sijaan he pyysivätkin vieraita hankkimaan leluja ja muita lapsille sopivia lahjoja, jotka he voisivat myöhemmin lahjoittaa sairaille lapsille. Lasten ilo riittäisi heille häälahjaksi. 

Lahjat avataan live-lähetyksissä 

Siitä lähtien, kun pariskunta kertoi vieraille päätöksestään, leluja on alkanut putoilla pariskunnan postilaatikkoon. Sana tästä hyvästä teosta lähti leviämään nopeasti, ja tiistai-iltaan mennessä leluja oli saapunut pariskunnan kotiin jo huikeat 3270 kappaletta. Lahjojen määrästä yllättynyt pariskunta on kiitollinen kaikista saamistaan lahjoituksista ja he uskovat, että lapset tulevat niistä todella iloisiksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun näkee perheitä ja heidän lapsiaan ja kaikkea sitä, mitä he ovat käyneet läpi. Ja se ilo, millä he oikein elävät elämäänsä... se on todella kaunista. 

Pariskunta aikoo lahjoittaa lelut Bert’s Big adventure -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka järjestää vuosittain Disneyland-retken sairaille lapsille ja heidän perheilleen. Ennen lahjojen antamista Klingshirn ja hänen miehensä ovat järjestäneet kotonaan niin kutsuttuja lahjojen avaus -juhlia, joita on voinut seurata Facebookin live-lähetysten välityksellä. Videoilla pariskunta paljastaa, mitä yllätyksiä paketteihin oikein on kätkeytynyt. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lahjojen määrä kasvoi kuitenkin niin suureksi, että vielä kolmentoista livelähetyksen jälkeen heillä on edelleen kaksi huoneellista täynnä lahjoja. Voi vain kuvitella, kuinka onnessaan lapset ovat kaikista näistä lahjoista. 

***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.