Todellinen tuhkimotarina! Kodittomalle pariskunnalle järjestettiin unelmahäät

Yli kahdenkymmenen vuoden yhteiselon jälkeen koditon pariskunta sai toisensa uskomattomalta kuulostavan hyväntekeväisyystempauksen ansiosta.

Lukuisten anteliaiden ihmisten ansiosta kodittomalle pariskunnalle järjestettiin häät, jollaisista he tuskin olivat koskaan uskaltaneet haaveilla. 

– Tämä on tuhkimotarina! Se oli onnellisin hetki minun ja mieheni elämässä, se oli henkeäsalpaavaa, 56-vuotias morsian kertoo.

Paikallisuutisten juttu herätti hyväntekoon

Kun Evelyn Adams Barret ja David Barret saivat toisensa, yhdenkään juhlavieraan silmät eivät pysyneet kuivina.

Häät pidettiin tilalla, jossa koskettavan tilaisuuden jälkeen oli tarjolla ruokaa ja tanssia. Kunnia häiden suunnittelusta kuuluu tilan omistajalle Nancy Spoonerille, joka oli kuullut pariskunnan sydäntäsärkevän tarinan paikallisuutisista. Uutisen nähtyään hän päätti välittömästi, että halusi auttaa. 

Spooner ei kuitenkaan joutunut järjestelemään häitä yksin, vaan sai tuekseen runsaan joukon hyväntahtoisia ihmisiä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Aloin soitella valokuvaajille, floristeille ja muille tavarantoimittajille. Ennen kuin ehdin edes kysyä, he olivat mukana, Spooner kertoo.

Hääkakku, sormukset ja muut asiat täydellisiin häihin järjestyivät helposti. Häiden lisäksi pariskunta pääsi nauttimaan kolmen päivän pituisesta kuherruskuukaudesta Hilton-hotelliin, jonne heidät kuljetettiin limusiinilla. 

– Pysyimme hereillä aamukolmeen, sillä halusimme vain ihmetellä sitä kaikkea, mitä olimme saaneet, Evelyn kertoo.

Pariskunta sai kokonaan uuden alun

Pariskunta on omien sanojensa mukaan joutunut kodittomaksi epäonnisten sattumusten myötä.

Viimeisten kolmen vuoden aikana he ovat asuneet hätämajoituksessa. David on työskennellyt lyhyitä pätkiä eri työnantajille, mutta vakituista työtä ei ole vielä löytynyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta luulikin, että he joutuvat palaamaan häiden jälkeen takaisin tilapäisasuntoonsa, joten yllätys oli suuri, kun heille ojennettiin avaimet omaan asuntoon. He saavat asua asunnossa niin kauan, että heidän tulonsa vakiintuvat.

– Olemme todella kiitollisia, että saamme elämällemme uuden alun, Evelyn kertoo.

Lähde: ABCNews

Lue myös:

    Uusimmat