Mainos

Hääpäivä nosti Ensitreffit alttarilla -Pian tunteet pintaan: Pettymystä, haikeutta ja kateuttakin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuosi sitten avioitunut, ja sittemmin eronnut, Pia avaa blogissaan tuntojaan hääpäivään liittyen.

Vuosi sitten avioituneet Ensitreffit alttarilla -parit viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä maanantaina 15.6.

Ohjelmaan osallistunut Pia kirjoittaa blogissaan hääpäivän pintaan nostamista tunteista. Pia ja hänen miehekseen asiantuntijoiden avustuksella valikoitunut Jussi viettivät viime kesän toisiinsa tutustuen, mutta päätyivät lopulta, viiden viikon tutustumisen jälkeen eroon.

– Tämä päivä nostaa pintaan monenlaisia tunteita. Pettymystä, haikeutta ja kateuttakin, mutta myös iloa, rakkautta, kiitollisuutta ja naurunpyrskähdyksiä. Ja niillä kaikilla on merkitystä. Tänään minäkin voisin viettää paperihäitä, Pia kirjoittaa.

Blogissaan Pia kirjoittaa, ettei edes eron kipeinä hetkinä katunut lähteneensä mukaan seikkailuun ja elämän vietäväksi.

– Me ei olla enää me, mutta minä olen uusi ja parempi painos itsestäni. Uskallan, puhun, teen ja hyppään suoraan syvään päähän, vaikka uintitekniikassa onkin vielä hiomista. Ennen kaikkea tiedän, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen.

Merkkipäivää Pia ja Jussi viettivät kaikesta huolimatta yhdessä, kuohuviinistä nauttien. 

– Paperihäiden sijaan juhlin elämäni rohkeimman hetken vuosipäivää ja teen sen yhdessä ex-siippani kanssa seuranamme tuttuun tapaan pullollinen kuplivaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.