Hääkuvan likainen yksityiskohta sai aikaan kauhistusta somessa – sulhasta kritisoidaan: "Miltähän loput hänestä näyttää?"

1:28
Näin viilaat kynnet oikeaoppisesti.

Facebook-ryhmässä kauhistellaan sulhasen siivottomuutta hääpäivänä.

Hääpäivänä moni pyrkii näyttämään parhaimmalta versiolta itsestään. Siinä missä naiset saattavat kuitenkin panostaa hääpäivänä ulkomuotoonsa aina alusvaatteista kynsiin ja hiuksiin asti, sulhasten ei useinkaan juuri tarvitse kuin käydä suihkussa ja pukeutua puhtaaseen pukuun.

Senpä vuoksi eräs sulhanen saikin sosiaalisessa mediassa lokaa niskaansa erään likaisen yksityiskohdan vuoksi.

Likaiset kynnet aiheuttivat moitteita

Kynsien haukkumiseen erikoistuneessa Facebook-ryhmässä jaetussa kuvassa huomiota kiinnittivät sulhasen kynnet, jotka karmivat monia epäsiisteydellään, kertoo muun muassa The Sun.

Kuvassa näkyvät sekä sulhasen että morsiamen kädet, mutta siinä missä morsiamella on siististi lakatut punaiset kynnet, sulhasen hieman liian pitkien kynsien alla on runsaasti paakkuntunutta likaa.

Facebook-ryhmässä kuvan julkaissut henkilö kertoo löytäneensä kuvan alunperin toisesta ryhmästä, jossa tyrmättiin puolestaan ihmisten sormuksia, mutta ajatteli kynsienkin herättävän keskustelua. Ja niin ne tekivätkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miltä loput hänestä näyttää?"

Sadat ihmiset ovat kommentoineet kuvaa ja kauhistelleet miehen hygienian puutetta.

– Jos hänen kyntensä näyttävät noin pahoilta, miltähän loput hänestä näyttää? pohti eräs.

– En kestä näitä miehiä, jotka eivät vaivaudu näkemään vaivaa edes sen yhden kerran sitä ihmistä varten, jonka kanssa he lupaavat viettää elämänsä, totesi toinen.

– 20 dollarista vetoa, ettei hänellä ole pukua tai smokkia, ja mitä tahansa hänellä onkin yllään, niin se ei istu kunnolla. Minusta tuntuu pahalta hänen morsiamensa vuoksi.

– Kävikö hän edes suihkussa ennen häitä?

Kommenttiketjussa vitsailtiin myös siitä, oliko sulhanen käynyt kenties kaivamassa omaa hautaansa ennen alttarille astelua. Kummastusta voi herättää myös se, miksei valokuvaaja sanonut mitään.

– Jos tuo olisi yksi hääkuvistamme, mitätöisin avioliiton, totesikin eräs kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja