Gwyneth Paltrow’n haastanut optometristi ei pidä häviämäänsä oikeusjuttua vaivan arvoisena – tämän näyttelijä sanoi miehelle tuomion julkistamisen jälkeen

Gwyneth Paltrow oikeudessa seitsemän vuoden takaisten laskettelutapahtumien vuoksi 2:49
Näin Gwyneth Paltrow todisti oikeudessa Terry Sandersonia vastaan.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow haastettiin Utahin laskettelurinteessä vuonna 2016 tapahtuneesta onnettomuudesta oikeuteen.

Nyt jo eläköitynyt optometristi Terry Sanderson, 76, haastoi näyttelijä Gwyneth Paltrow'n, 50, oikeuteen vuonna 2016 Utahissa tapahtuneesta lasketteluonnettomuudesta. Oikeudenkäynti alkoi 21. maaliskuuta.

Valamiehistö päätti 30. maaliskuuta, ettei Paltrow ole vastuussa vuonna 2016 tapahtuneesta onnettomuudesta. Sanderson todettiin 100-prosenttisesti syylliseksi laskettelurinteessä tapahtuneeseen hänen ja Paltrow’n yhteentörmäykseen.

Sanderson on tuomion julkistamisen jälkeen kertonut toimittajille, ettei oikeusjuttu ja sen suorana televisioitu oikeudenkäynti ollut vaivan arvoinen.

– Saat uskottavuutta, kun olet kuuluisa henkilö. Kuka haluaa haastaa julkkiksen? Ei ihme, että epäröin. Se on vaikeaa. Uskon, että hän (Paltrow) luulee olevansa totuudenmukainen. Mutta ehdottomasti tiedän, että sanoin, etten tuo [oikeuteen] mitään valheita, Sanderson kommentoi toimittajille.

Paltrow sai vaatimansa dollarin ja oikeudenkäyntikulujensa korvauksen ja kertoi lausunnossaan olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

Sanderson haastoi Paltrow'n oikeuteen vuonna 2019 ja väitti, että näyttelijä laski hänen päällensä laskettelurinteessä. Paltrow taas väitti, että nimenomaan Sanderson lasketteli hänen selkäänsä. Sanderson vaati aluksi yli 3 miljoonan dollarin, eli yli 2,8 miljoonan euron, vahingonkorvauksia. Hän kuitenkin laski vaatimuksiaan yli 300 tuhanteen dollariin, eli yli 277 tuhanteen euroon.

Kun Paltrow poistui oikeussalista tuomion julkistamisen jälkeen, hän kumartui Sandersonin puoleen, kosketti häntä selkään ja hänen kuultiin sanovan, että hän toivoo Sandersonille hyvää.

Katso alla olevalta videolta Gwyneth Paltrow'n poistuminen oikeussalista tuomion julkistamisen jälkeen. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat