Tyttären mukaan Gwyneth Paltrow oli shokissa väitetyn laskettelurinneonnettomuuden jälkeen – lapset todistivat oikeudessa

Gwyneth Paltrow oikeudessa seitsemän vuoden takaisten laskettelutapahtumien vuoksi 2:49
Näin Gwyneth Paltrow kertoi laskettelurinteen tapahtumista oikeudessa.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n tytär ja poika ovat todistaneet oikeudessa.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’lla  on tällä hetkellä meneillään oikeudenkäynti, joka koskee vuonna 2016 väitetysti tapahtunutta lasketteluonnettomuutta Utahissa. Oikeudenkäynti alkoi 21. maaliskuuta.

Oikeudenkäynnin toisella viikolla ääneen pääsivät myös Paltrow’n ja hänen ex-puolisonsa Chris Martinin lapset Apple ja Moses Martin. Applen ja Mosesin antamat lausunnot luettiin oikeudessa 28. maaliskuuta.

Apple oli onnettomuuden aikaan noin 11–12-vuotias. Hän on kertonut äitinsä olleen törmäyksen jälkeen shokissa. Apple kuuli rinteessä melua ennen sen laskemista alas ja hän kertoi, ettei ole koskaan nähnyt äitinsä tärisevän niin kuin onnettomuuden jälkeen.

Erimielisyydet saivat alkunsa, kun nyt jo eläkkeellä oleva optometristi Terry Sanderson haastoi Paltrow’n oikeuteen häneen törmäämisestä laskettelurinteessä Utahissa vuonna 2016. Sanderson väittää onnettomuuden aiheuttaneen hänelle muun muassa aivovamman ja murtuneita kylkiluita. Hän vaatii 300 000 dollarin, eli noin 277 000 euron, vahingonkorvauksia.

Paltrow puolestaan vaatii muodollista dollarin korvausta ja väittää, että Sanderson törmäsi häneen.

Apple on kertonut äitinsä kertoneen heille, mitä tapahtui. Paltrow oli sanonut Sandersonin törmänneen hänen selkäänsä.

– Äitini päätti olla loppupäivän laskettelematta, mitä hän ei koskaan tee. Hän oli shokissa ja hieman kivuissaan, Apple sanoi.

Apple muistaa äitinsä menneen tämän takia kylpylään hierontaan.

Tapahtumien aikaan 9-vuotias Moses todisti, ettei ollut nähnyt äitinsä ja Sandersonin törmäystä, mutta näki äitinsä maassa miehen vieressä. Mies oli mäessä ylempänä kuin Paltrow.

– Seisoin lähettyvillä ja hiihdin, kun kuulin äitini huutavan tälle miehelle. Hän sanoi tyyliin: ”mitä helvettiä”, Moses kertoi.

28. maaliskuuta biomekaniikan insinööri Irving Scher kertoi oikeudessa fysiikasta, teki laskelmia ja piirsi kaavioita. Scher päätteli, että Paltrow’n versio tapahtumista on yhdenmukainen fysiikan lakien kanssa.

Viime viikolla Sandersonin asianajaja Kristin VanOrman kysyi Paltrow’lta, saiko hän ajatuksen vaatimaansa dollarin vahingonkorvaukseen vuoden 2017 tapauksesta, jossa laulaja Taylor Swift haastoi entisen dj:nsä David Muellerin oikeuteen pahoinpitelystä ja seksuaalisesta väkivallasta ja vaati symbolista yhden dollarin vahingonkorvausta. Paltrow vastasi, ettei tiennyt tuolloin Swiftin oikeusjutusta. Hän ei myöskään kertonut olevansa Swiftin ystävä.

Lue myös:

    Uusimmat