Grosjeanilla hurjasti kolareita - talli vakuuttaa tukeaan

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier vakuuttaa Romain Grosjeanin nauttivan edelleen tallin täyttä tukea.

Grosjean on tällä kaudella kolaroinut seitsemän kertaa kilpailujen avauskierroksilla. Hänen Belgian GP:n kolarinsa johti yhden osakilpailun mittaiseen ajokieltoon.

– Romain ei aja Monzassa, mutta hänellä on edelleen meidän täysi tukemme, Boullier vakuutti.

– Hän ei ole vastuussa seitsemästä välikohtauksesta. Hän oli mukana seitsemässä tapauksessa, mikä on eri asia. Ei tietenkään ole hyvä asia olla väärässä paikassa, Boullier korostaa Autosport.comille.

Grosjeanin nykyinen Lotus-sopimus loppuu tämän kauden jälkeen. Ranskalaiskuski aikoo nyt keskittyä siihen, ettei kolareita tulisi enää loppukauden kisoissa. Kuljettajan itsensä mielestä suurin ongelma on tilan väärinarvioimisessa.

– Kyse ei ole yliaggressiivisuudesta ja 200 metriä liian myöhään jarruttamisesta, vaan kyse on useimmiten siitä, että arvioin väärin sen tilan, joka minulla on autoni edessä tai sivulla.

– Olin 100-prosenttisen varma siitä, että olin Lewis Hamiltonin edellä, mutten ollutkaan, joten minun täytyy arvioida uudelleen näkymäni autosta, Grosjean sanoi Autosport.comin mukaan.

Grosjeania tuuraa Monzassa todennäköisesti Lotuksen varakuski Jerome d'Ambrosio, mutta talli ei ole vielä vahvistanut asiaa.

Katso Belgian GP:n lähtökolari Katsomo.fistä:

Lue myös:

    Uusimmat