Grillatuksi tullut Timo Jutila paljastaa, mikä itseään koskeva vitsi teki suurimman vaikutuksen: "Pisti kyllä naurattamaan"

Timo Jutila maksaa takaisin roastaajilleen 5:09
Katso video: Timo Jutila maksaa takaisin roastaajilleen!

Yksi Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman kolmannessa jaksossa kuultu puheenvuoro oli erityisesti Timo Jutilan mieleen.

Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman toisen kauden kolmannessa jaksossa kunniavieraan paikan ottaa Timo Jutila. Roastaajien virkaa puolestaan toimittavat Ursula Herlin, Mika Saukkonen, Ali Jahangiri, Sointu Borg ja Anitta Ahonen.

Anitta Ahonen kertoi puheenvuoronsa alussa tunteistaan Timo Jutilaa kohtaan.

– Timo Jutila, I love you, annan pillua tämän jälkeen. Ei kun ei sinulla ollutkaan antaa näin isosta takaisin, sori, hän heitti.

Ahosen puheenvuorossa mainittiin myös Jutilan vaimo Satu.

– Se mitä sanoin tuossa alussa pitää paikkansa. Sadulle tuli kiire lähteä Jamaikalle, niin sinä olet tämän illan minun ja minä sinun, Ahonen päätti roastinsa. 

MTV oli paikalla seuraamassa jakson kuvauksia ja kysyi nauhoitusten jälkeen Jutilalta, mikä oli hänen mielestään paras itseään koskeva vitsi, joka jaksossa kuultiin. Jutila kertoi, että häntä huvitti erityisesti Anitta Ahosen loppuletkautus. 

– Anittan kokonaisuus oli kyllä hyvä. Varsinkin se, että Satu lähti Jamaikalle, niin tänä iltana olet minun. Se pisti kyllä naurattamaan. Täytyy sanoa, että pitkän uran on likka tehnyt, enkä ihmettele yhtään, kun on tuommoinen ulosanti ja persoona, Jutila ylisti.

Lue myös:

    Uusimmat