Googlen kellosovellukseen merkittävä päivitys: herätysmusiikin voi valita Spotifysta

Googlen kellosovellus on saamassa näppärän päivityksen, kertoo 9to5Google. Vastaisuudessa herätysääneksi voi asettaa haluamansa Spotify-kappaleen.

Googlen Android-laitteille saatavilla olevaa kellosovellusta päivitetään aniharvoin, mutta nyt sekin on Spotify-integraation myötä vaihteeksi saanut merkittävän uudistuksen. Esimerkiksi suosikkikappaleensa, tai Spotifyyn luodun aamusoittolistan, saa jatkossa asetettua herätysäänekseen yksinkertaisesti kellosovelluksen asetuksista löytyvällä Spotify-valinnalla. Herätykset toimivat totutulla tavalla, minkä lisäksi musiikin kuuntelua voi ylös noustuaan sujuvasti jatkaa niin halutessaan.

Herätysäänen Spotifysta voi valita kellosovelluksen kautta, ja käytössä ovat muun muassa hiljattain kuunnellut kappaleet sekä runsas valikoima soittolistoja. Lisäksi kuvaruudun oikeasta alakulmasta löytyy hakupainike juuri oikean kappaleen löytämistä varten.

Spotify on maailman johtava musiikin suoratoistopalvelu. Sen asemasta jotakin kertoo myös se, että Google valitsi kellosovellukseensa nimenomaan sen, eikä esimerkiksi vastikään lanseerattua YouTube Musicia tai Play Music -palvelua.

Mikäli Spotify-musiikin tahdissa heräileminen innostaa, on sekä kellosovellus että Spotify ensin päivitettävä truoreimpaan versioonsa Googlen Play-kaupan kautta. Mikä ilahduttavinta, ominaisuus tulee saataville niin Spotifysta maksaville kuin palvelun ilmaiskäyttäjille.

Päivity julkaistaan muutaman päivän kuluessa kaikille laitteille, joissa on vähintään Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmäversio.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja