Googlelta uusi tehtävälistasovellus Google Tasks

Jo jonkin aikaa huhuttu tehtävälistasovellus Google Tasks on nyt virallisesti julkaistu Androidille ja iOS:lle, uutisoi 9to5Google.

Google Tasks toimii pitkälti kuten muutkin vastaavat tehtävälistat. Sillä voi luoda ja muokata litanioita muistettavista askareista, mikä hoituu haluttaessa helposti myös vedä ja pudota -periaatteella. Tehtäviin voi niin ikään lisätä tarkempia yksityiskohtia ja ajallisia takarajoja, mutta ainakaan toistaiseksi tarkan kellonajan lisääminen ei sovelluksella onnistu.

Uutuussovellus hyödyntää valmistajansa ekosysteemin laajuutta useilla eri alustoilla. Näin ollen esimerkiksi Gmaililla tai Googlen kalenterilla luodut tehtävät näkyvät myös Tasks-sovelluksella, jolla niiden muokkaaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Google Tasks on osa G Suite -palvelua, joten hakukonejätin voitaneen olettaa sitoutuvan sovelluksen kehittämiseen ja ylläpitämiseen vakavissaan.

Myös piakkoin päivitettävän Gmailin web-version sekä älypuhelinsovelluksen kanssa vahvasti integroituva Tasks on nyt saatavilla Googlen Play-kaupasta ja App Store -julkaisukin on tulossa näinä päivinä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja