Mainos

Googlelta pakit saanut 7-vuotias luo nyt uraa muualla – uskomaton CV päihittää monen aikuisen

Googlelta töitä hakenut pikkutyttö sai työtarjouksen toisesta yrityksestä työnhakukirjeensä herättämän huomion seurauksena. 

Työnhaku ei ole helppoa. Hyviä tekijöitä on paljon; vapaita paikkoja rajoitetusti. Ala-asteikäistä tyttöä tämä ei pidätellyt, vaan hän laittoi suorasukaisen viestin Googlelle ilmoittaen kiinnostuksensa IT-alaa kohtaan.

Googlen toimitusjohtajan Sundar Pichain rohkaiseva vastausviesti sai suuren suosion mediassa. Pichai neuvoi pientä Chloe Bridgewateria käymään koulunsa ensin loppuun ja palaamaan asiaan sen jälkeen uudelleen.

Chloelle kuitenkin tarjottiin töitä toisaalta, ja nyt tyttö on tietokonefirma Kanon palkkalistoilla. Chloe testaa kuusivuotiaan sisarensa kanssa firman uusia laitteita ennen kuin ne menevät markkinoille. Tytöt antavat mielipiteensä tuotteista ja kuuluvat Kanon tuotekehittelystä vastaavaan hallitukseen.

Kanon yhteydenotto vapaasta työpaikasta tuli luonnollisesti Twitterin kautta, jota 7-vuotias käyttää jo tottuneesti.

Chloen vanhemmat Julie ja Andy ovat edelleen ymmällään kaikesta julkisuudesta, mutta ovat pitäneet kiinni siitä, että tytöt keskittyvät kouluun. Chloen pikkusisko Hollie oli alkuun kateellinen siskonsa saamasta huomiosta, mutta nyt tytöt työskentelevät sopuisasti yhdessä kehittääkseen Kanon tuotteita.

– Chloella tulee olemaan melko uskomaton CV jo ennen kuin hän täyttää kymmenen vuotta, Julie-äiti hämmmästelee tyttärensä menestyksekkäästi alkanutta uraa.

Lähde: Mashable

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.