Mainos

7-vuotias tyttö haki töitä Googlelta – sai yllättävän viestin itse toimitusjohtajalta

Tietokoneista ja roboteista innostunut tyttö lähetti suloisen työhakemuksen hakukonejätti Googlelle, kertoo Business Insider.

Englantilaisen Chloe Bridgewaterin, 7, kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat muun muassa hänen oma Kindle Fire -tablettinsa sekä robotit. Tästä inspiroituneena tyttö päätti lähettää varsin pätevän työhakemuksen hakukonejätti Googlelle.

Hakemuksessaan eli käsin kirjoitetussa kirjeessään Chloe kirjoittaa haaveilevansa isompana työskentelevänsä Googlella. Hän tosin kertoo myös haluavansa ohessa työskennellä suklaatehtaassa sekä uida olympialaisissa. Chloen mukaan hänen isänsä on jo luvannut, että Googlella tyttö pääsisi laskemaan työpaikan liukumäkiä ja ajamaan mikroautoilla.

Chloella on myös vahvoja suosittelijoita takanaan: opettajan mukaan Chloe pärjää koulussa erinomaisesti - erityisesti tavaamisessa, lukemisessa ja laskemisessa.

Chloen myyntialalla työskentelevä isä on luvannut hankkia tyttärelleen tietokoneen ja sanonut tietokonetaitojen olevan tärkeitä.

– Siskoni Hollie on myös tosi fiksu, mutta hän tykkää enemmän leikkiä nukeilla, kirjoitti Chloe työhakemuksessaan.

– Isäni sanoi, että lähetä hakemus sinulle, jotta saisin paikan Googlelta. En oikein tiedä, mitä ne paikat ovat, mutta isä sanoi kirjeen riittävän toistaiseksi. Kiitos, että luit kirjeeni. Olen aiemmin lähettänyt vain kerran kirjeen ja se oli joulupukille.

Suloiseen työhakemukseen ei tietenkään voinut jättää vastaamatta, tuumittiin myös Googlella. Itse toimitusjohtaja Sundar Pichai. Vastauskirjeen jakoi niin ikään Chloen isä LinkedIn-postauksessaan.

Vastauksessa Pichai kiitteli kirjeestä ja kertoi odottavansa innolla Chloen työhakemusta, kun hän olisi valmistunut koulusta.

– Minä uskon, että voit saavuttaa kaikki tavoitteesi: uida olympialaisissa ja työskennellä Googlella.

Chloen isän mukaan vastauksen saaminen oli paljon kaivattu itsetuntoa nostattava tapahtuma tytölle, joka tuli auton töytäisemäksi muutamaa vuotta aiemmin.

***

7:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.