Mainos

Google selkeyttää musiikkitarjontaansa – YouTube Red and Google Play Music yhdistetään uudeksi palveluksi

Google aikoo yhdistää YouTube Red ja Google Play Music palvelunsa kokonaan uudeksi musiikkipalveluksi uusien tilaajien toivossa.

Videopalvelu YouTuben musiikkipäällikkö Lyor Cohen on vahvistanut, että Google Play Music ja YouTube Red palvelut aiotaan yhdistää uudeksi suoratoistopalveluksi. Cohen kertoi uudistuksesta New Music Seminar -tapahtumassa New Yorkissa.

Palvelut halutaan yhdistää siksi, jotta Googlen musiikkipalvelut saisivat uusia tilaajia. Uuden palvelun toivotaan myös olevan kuluttajien kannalta selkeämpi kokonaisuus.

Tällä hetkellä YouTuben musiikkipalvelut ovat toiminnoiltaan monimutkaisia. YouTube Red -palvelun tilaajat saavat mainokset pois musiikkivideoista ja niitä on myös mahdollista tallentaa katsottavaksi ilman nettiyhteyttä. Samalla YouTube Redin tilaajat saavat pääsyn Google Play Music -palveluun kaupan päälle.

Lisäksi on olemassa myös YouTube Music ja YouTube TV -palvelut, jotka ovat kokonaan erillään YouTube Redistä.

Google on kertonut ilmoittavansa tarkempia tietoja musiikkipalveluidensa tilaajille hyvissä ajoin ennen kuin uudistukset tulevat voimaan. Cohen kertoi myös, että levy-yhtiöt ja tekijänoikeuksien haltijat halutaan suoremmin mukaan Googlen uuteen musiikkipalveluun.

Lähde: The Verge


***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.