Golden Globe -juontajilta roisia piikittelyä tähdille

Naiskoomikot Tina Fey ja Amy Poehler juonsivat sunnuntai-illan Golden Globes -palkintogaalan ronskia huumoria hyödyntäen.

Golden Globes -palkintogaalassa palkittiin jälleen lukuisia tähtiä ja onnistuneita elokuvia ja tv-sarjoja. Juontajina toimineet Fey ja Poehler vitsailivat useiden tähtien kustannuksella.

Leonardo DiCaprio voitti paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa -palkinnon. Juontajat toivottivat komistuksen lavalla roisisti viitaten miehen tapaan seurustella pääasiassa huippumallien kanssa.

– Ja nyt, aivan kuten huippumallin vagina, toivottakaamme Leonardo DiCaprio oikein lämpimästi tervetulleeksi, kaksikko kyhäili.

Mies saapui lavalle hieman nolostuneena, mutta onnistui kuitenkin esittelemään seuraavat ehdokkaat vain muutaman virheen kerä. Miehellä meni nimittäin sanat sekaisin elokuvien nimien kanssa.

Näyttelijä George Clooney sai myös osakseen hämmentävää vitsailua. Parivaljakko muun muassa kuvaili Gravity-elokuvan kertovan Clooneysta, joka mieluummin menee avaruuteen ja kuolee, kuin seurustelee loppuelämänsä ikäisensä naisen kanssa.

Huippuohjaaja Martin Scorsese ei myöskään päässyt Golden Globes -palkintogaalasta ilman juontajien vitsejä. Poehler esitteli ohjaajan sanomalla miehen olevan ehdolla sarjassa pienin mies, jolla on kaikkein isoimmat silmälasit.

Poehler ei ainoastaan juontanut kyseistä tapahtumaan, vaan hän myös voitti paras naispääosa musikaali- tai komediasarjassa -palkinnon. Kyseisen palkinnon voittajan julkistamisen hetkellä U2-yhtyeestä tuttu Bono hieroi Poehleria yleisössä. Näyttelijätär innostui voitostaan ja suuteli Bonoa kiihkeästi.

– Onneksi olkoon, Amy Poehler. Rakastan sinua. Helvetissä on erityinen paikka varattuna juuri sinulle, juontajapari Fey sanoi.

Kyseinen sanailu oli kuitenkin tarkoitettu laulaja Taylor Swiftille, joka viime vuonna vihastui juontajakaksikon vitseistä. Laulajatar kertoikin Vanity Fair -lehdessä helvetissä olevan paikka naisille, jotka eivät tue toisiaan.

Lue myös:

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat