Gnistan kaappasi Veikkausliigan ex-tähtipelaajan – kokemusta Mestarien liigasta

Mohamed Kamara, eli Medo siirtyy jalkapallon Ykkösessä pelaavaan Gnistaniin.

34-vuotias keksikenttäpelaaja on viimeksi pelannut FC Hakassa. kaudella 2020 mies pelasi Veikkausliigassa 18 ottelua ja iski niissä yhden maalin.

Medolla on pitkä kansainvälinen ura takanaan. Hän pelasi kolme kautta Partizan Belgradissa ja sen jälkeen reilut kaksi kautta Englannin Mestaruussarjaa Boltonissa. Serbian vuosiensa aikana Medo pelasi Mestarien liigassa viisi ottelua ja Eurooppa-liigassa kahdeksan peliä.

Parhaiten Medo muistetaan kotimaassa HJK:n paidasta. Sierra Leonesta kotoisin oleva pallotaituri edusti helsinkiläisseuraa viiden kauden ajan. Medo on pelannut Sierra Leonen paidassa 33 maaottelua. Hän jäi aikanaan Suomeen nuorten MM-kisojen jälkeen.

Medo on pitänyt hetken taukoa kilpailullisista otteluista. 

– Olen iloinen ollessani nyt Gnistanissa ja tehdessäni paluun kilpailulliseen seurajalkapalloon. Meillä on nuori ja lahjakas joukkue, jolle haluan antaa oman panokseni. Odotan pääseväni taas täyteen ottelukuntoon ja auttavani joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa, Medo kommentoi sopimustaan Gnistaniin.

Gnistanin puheenjohtaja Antti Uusitalo oli mielissään uuden pelaajan mukaantulosta.

– Medo tuo joukkueeseemme sitä kokemusta ja johtajuutta, jota olemme etsineet kauden ratkaisuvaiheeseen. Meillä on nuori joukkue, jota Medo pystyy omalla esimerkillään tukemaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Jo ensimmäisten harjoitustapahtumien jälkeen voi todeta, että Medo on erinomainen pelaaja Gnistaniin ja Ykköseen, Uusitalo kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja