Glenn kuuli, että naiset pitävät "filttereistä kuvissa" – teki työtä käskettyä ja suosio oli taattu: "Miten pokkasi piti kaiken tuon läpi?"

Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen 1:00
Amerikkalainen reportteri huvitti katsojia tajuamatta sitä edes itse. Justin Hinton unohti filtterit päälle Facebook-lähetykseen, kertoo CNN.

Kentuckyssa vaikuttava Glenn kuuli, että somekuviin kannattaisi suosion takaamiseksi lisätä erilaisia suodattimia. Mies teki työtä käskettyä ja julkaisi huvittavan kuvasarjan itsestään "filttereiden kera". 

Amerikkalainen Glenn Embrey päätti kokeilla sometrendejä omalla tavallaan. 47-vuotias mies julkaisi kuvia filttereillä, koska toivoi huomiota naisilta, kertoo Daily Mail

Esimerkiksi Instagramissa kuviin voi lisätä suodattimia, siis filttereitä, jotka muokkaavat kuvan sävyjä.

– Joku sanoi, että naiset pitäisivät minua paljon viehättävämpänä, jos julkaisisin kuvia filttereillä. Minulla on epäilykseni, mutta mitä minä mistään tiedän? Joten, tässä mennään, Glenn kirjoitti Facebook-kuviensa oheen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Poseeraa kirjaimellisesti suodattimien kanssa

Kuvissa Glenn poseeraa erilaisten kirjaimellisten suodattimien kanssa: hänellä oli kädessään esimerkiksi kahvin suodatinpussi ja pölynimurin suodatin.

Mies uskoikin, että kuvien seurauksena hänen puhelimensa "tulee räjähtämään".

Puhelin todella tulvi viesteistä

Miehen ennuste puhelimen räjähtämisestä piti paikkansa: Glennin humoristiset kuvat keräsivät pian satojen tuhansien ihmisten huomion.

– Miten pokkasi piti kaiken tuon läpi? Mahtavaa työtä, Barbara Crawford kiitteli Facebookissa.

Naiset pyytävät jo puhelinnumeroa

Glenn sai runsaasti toivomiaan viestejä naisilta: moni kuvasi Glenniä söpöksi ja huumorintajuiseksi ja toivoi, että tämä vielä hymyilisi kuvissaan.

– Oletkos vielä vapaa, Marita Fox tiedusteli.

– Hyvää huumorintajua on pakko rakastaa, Angie Harris Chapin Lmt kehuu.

– Pliis, lähetä minulle numerosi, Charlene Wilkins anoo pusuemojin kera.

Lue myös:

    Uusimmat