Sandy joutui luopumaan vuokrakodistaan – suivaantunut mies julkaisi kaikkien aikojen asuntoesittelyvideon: "Kaikki tässä on täydellistä"

Miten aloittelijalta sujuu torkkupeiton"huoleton roiskaiseminen"sohvalle? 1:56
Sohvalle roiskaistu torkkupeitto on kuuma trendi, mutta miten helppoa peiton huoleton asettelu on? Testasimme tämänkin! Miten sujuu torkkupeiton oikeaoppinen asettelu aloittelijalta?

Muuttamaan joutunut Sandy päätti antaa vuokranantajan kuulla kunniansa. Mies julkaisi asunnostaan melkoisen esittelyvideon!

Sandy Batchelor joutuu muuttamaan pois asunnostaan. Vuokralla asuva Sandy kertoo joutuvansa vastentahtoisesti poistumaan asunnostaan, mutta silti välittäjä pyysi häntä asuinkumppaneineen tekemään asunnosta esittelyvideon.

Sandy paljasti seuraajilleen Twitterissä, että heitä oli pyydetty videoimaan "virtuaalikierros" asunnossa. Sandy päättikin antaa luovuutensa kukkia, ja julkaisi tuloksen.

– Vuokranvälittäjämme pyysi meitä tekemään videon asunnosta, josta meidät käytännössä pakotetaan ulos. Toivon heille mitä parhainta onnea, Sandy totesi videonsa ohessa.

Käsittämätön video vinoilee hyllyistä ja varoittaa kummituksista

Videolla Sandy kuvaa asuntoa heiluvalla ja ympäriinsä syöksähtelevällä kameralla. Tarkkaavainen katsoja voi nähdä asunnossa viestejä: vessan peilistä löytyy lappu, jossa lukee "tulet vihaamaan asumista täällä", ja pihan oven lappu varoittaa "täällä on kummitus, wuu!". Pihalla vilahtaakin Sandy itse yläosattomissa.

– Takka ei toimi. Tässä on hyllyjä, niiden asentaja oli varmasti humalassa, koska ne ovat 30 asteen kulmassa, Sandy selostaa videollaan.

Seinällä roikkuvassa lapussa lukee yksinkertaisesti "älä vuokraa tätä asuntoa!".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Haukkui asunnon lattiatkin

Videolla Sandy kuvailee asunnon käytävän lattiaa vinoksi, kertoo, että keittiö on rakennettu vain puolivalmiiksi ja pihakasvitkin pariskunta aikoo ottaa mukaansa muuttaessaan.

– Tässä rotta-ansa, täällä on hirveä rottaongelma, mies kertoo pihalla seisoskellessaan.  

Hän myös kertoo, että asunnon katossa on kosteutta, jota vuokranantaja ei ilmoituksesta huolimatta korjannut. Lopuksi Sandy vilahtaa peilissä alusvaatteet yllään.

Upposi heti miljooniin

Se, miksi Sandy joutuu muuttamaan, ei videosta selvinnyt. Kansa kuitenkin ihastui miehen luovaan otteeseen, ja jo miljoonat ihmiset ovat nähneet Sandyn "asuntoesittelyn".

– Uskon, että sinulle on jo sanottu tämä tuhansia kertoja, mutta tämä on upeaa, Twitter-käyttäjä James Felton kehuu.

– Kaikki tässä videossa on täydellistä, Simon Hunt uskoo.

– Mielestäni kaikkien vuokrakohteiden pitäisi tarjota tällainen video, ennen kuin varaat ajan ja menet katsomaan niitä, Ben Humphrey sanoo.

Tarina ei kerro, lähettikö Sandy oikeasti videon eteenpäin. Mies kuitenkin kertoi myöhemmin Twitterissä, että on saanut jo uuden asunnon.

Lue myös:

    Uusimmat