Glen Kamaran siirto Leedsiin varmistui! Huuhkajat-tähti kommentoi lähtöään

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Leeds United on vahvistanut hankkineensa Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamaran skotlantilaisesta Rangersista.

27-vuotias on allekirjoittanut perinteikkään englantilaisseuran kanssa nelivuotisen sopimuksen, joka ulottuu kesään 2027 saakka. Mediatietojen mukaan Leeds maksaa Kamarasta noin 5-6 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Kamara pelasi edelliset neljä ja puoli vuotta Rangersissa, jossa hän esiintyi 193 kertaa ja teki 11 maalia. Kamara kommentoi lähtöään omalla Twitter-tilillään.

– Haluaisin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiittää kaikkia Rangersin työntekijöitä viimeisten 4 ja puolen vuoden ajalta! Joukkuetovereista, valmentajista, henkilökunnasta ja tietysti mahtavista faneista, teillä kaikilla on ollut valtava merkitys matkallani.

– On ollut kunnia pukea paita päälleni ja pelata näin upeassa seurassa, jonka jätän mukanani unohtumattomia muistoja. Toivon seuralle vain menestystä tulevaisuudessa.

Suomen A-maajoukkueen parhaimpiin pelaajiin lukeutuva keskikenttämies on aiemmin edustanut Dundee Unitedia ja Arsenalia, josta hän käväisi myös lainalla Colchester Unitedissa ja Southendissa.

Huuhkajat-paidassa Kamara on pelannut 52 kertaa, tehden kaksi maalia. Hänet on valittu mukaan myös syyskuun EM-karsintaotteluihin Kazakstania ja Tanskaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat