Glen Kamara siirtymässä perinteikkääseen englantilaisseuraan – osapuolet yhteisymmärrykseen sopimuksesta

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara on entistä lähempänä siirtoa Englannin Mestaruussarjassa pelaavaan Leedsiin. Näin ainakin, jos uskominen on jalkapallomaailman kenties keskeisintä pelaajasiirtoja raportoivaa toimittajaa Fabrizio Romanoa.

Romanon mukaan osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen Kamaran sopimuksesta, joka odottaa näin enää virallista ilmoitusta. 

– Pelaaja on matkalla lääkärintarkastukseen myöhemmin tänään. Leeds varasi lääkärintarkastuksen iltapäivälle sen jälkeen, kun seurat ja pelaaja olivat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta, Romano kirjoitti X:ssä.

Kamara on edustanut skotlantilaista Rangersia tammikuusta 2019. Hän lukeutui Steve Gerradin päävalmentajakaudella joukkueen avainpelaajiin, mutta luotto putosi merkittävästi Giovanni van Bronckhorstin aikakaudella ja romahti nykyisen luotsin Michael Bealen saavuttua seuraan.

Kamaran siirtoa Leedsiin on huhuttu jalkapallomedioissa jo pitkään. Uutta nousua kohti Valioliigaa rakentava seura putosi pääsarjasta kauden 2022-2023 päätteeksi.

Edellisen kerran kesäkuun EM-karsintaottelussa San Marinoa vastaan pelannut Kamara on nimettynä Markku Kanervan miehistöön ensi viikon tärkeissä otteluissa Kazakstania ja Tanskaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat