Manchester Unitedin nuorelta tähdeltä murheellinen ulostulo: "On vaikeaa pukea sanoiksi"

Manchester United joutuu tulemaan tulevat ajat toimeen ilman hyökkääjälupaustaan Alejandro Garnachoa, 18. Argentiinalainen päivitti Southampton-ottelussa tulleen vammansa vakavuutta Instagram-tilillään.

Garnacho taittoi nilkkansa sunnuntaina, kun Kyle Walker-Peters taklasi tätä maalittomaan tasapeliin päättyneessä Valioliigan kotiottelussa

– On vaikeaa pukea sanoiksi sitä, mitä tunnen juuri nyt, Garnacho sanoi.

– Valitettavasti en pysty auttamaan joukkuettani ja joukkuetovereitani tulevissa otteluissa, Manchester Unitedin kauden tärkeimmissä vaiheissa.

Garnacho purki myös pettymystään menetetystä mahdollisuudesta edustaa maajoukkuetauolla Argentiinaa, jonka rosteriin hänet oli hiljattain nimetty. 

– Tämä on osa jalkapalloa ja ammattiamme. Olen kuitenkin jo keskittynyt toipumiseeni. Jumala on opettanut minua olemaan antamasta periksi ja pidän huolen, että palaan takaisin vahvampana kuin koskaan.

Sairasloman pituutta ei ole arvioitu julkisuuteen, vaikka päävalmentaja Erik ten Hag epäilikin tuoreeltaan ottelun jälkeen kyseessä olevan vain lievä vamma.

Kaikki kilpailut huomioiden 31 ottelussa paholaispaitoja tällä kaudella edustanut Garnacho on osunut neljästi ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Manchester Unitedin kokoonpanossa on huolia jo entuudestaan: keskikenttätähti Christian Eriksen on sivussa pitkään keväälle ja Casemiro otti Southamptonia vastaan jo kauden toisen punaisen korttinsa.

Valioliigassa kolmantena oleva seura lähtee torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierien toiseen osaotteluun Real Betisiä vastaan 4–1-kotivoitto taskussaan. Ensi maanantaina sillä on puolestaan FA Cupin puolivälierässä vastassa pirteän kauden pelannut Fulham.  

Lue myös:

    Uusimmat