Glamourmalli Katie Price näyttäytyi ökytossuissa – kengillä huima hinta

Katie Pricen shoppailukengät käänsivät päitä.

Brittiläinen glamourmalli Katie Price matkusti taannoin Thaimaahan miesystävänsä kanssa, kertoo Metro-lehti. Paparazzikuvat paljastavat kohumallin shoppailuretken sujuneen mukavasti Crocseissa.

Erityishuomion varastivat tossujen noin 10 cm korkeat korot. Kyseiset Crocsit ovat yhteistyö huippumuotitalo Balenciagan kanssa ja niiden hinta on päätähuimaava verrattuna normaaleihin rantacrocseihin. Yhden kumitossuparin hinta on noin 450 puntaa, eli noin 500 euroa.

Kuvien perusteella avonaisille korkocrocseille oli käyttöä, sillä kaunottaren kantapäät olivat kokeneet kovia ja niitä koristivat rakkolaastarit.

Lehden mukaan Price matkusti Thaimaahan sen jälkeen, kun välttyi vankilatuomiolta. Kohumalli oli rikkonut lähestymiskieltoa, joka oli määrätty hänelle viideksi vuodeksi ex-miestään ja tämän uutta puolisoa kohtaan. Price oli ottanut yhteyttä exäänsä lähestymiskiellosta huolimatta ja lähetellyt solvaavia viestejä liittyen tämän nykyiseen puolisoon. Oikeus määräsi Pricelle 170 tuntia yhdyskuntapalvelusta.

Glamourtähti itse kommentoi matkaansa somessa kertomalla, että on kuvaamassa uutta matkailuohjelmaa ja että rakastaa työskennellä ulkomailla.

Lue myös:

    Uusimmat