Gianluigi Buffon ei halua kohdata Juventusta – "Olemme itkeneet yhdessä jo tarpeeksi"

PSG:n maalivahti Gianluigi Buffon ei haluaisi kohdata entistä seuraansa Juventusta ainakaan Mestarien liigan loppuottelussa.

MAINOS

PSG - Napoli suorana lähetyksenä C More Sport 2:lla ja suoratoistopalvelussa keskiviikkoiltana 21.55

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Mestarien liigan toisen ottelukierroksen upeimmat maalit.

Buffon jätti torinolaisseuran viime kauden jälkeen edustettuaan sitä 17 vuotta. Buffon ei haluaisi olla tuottamassa murhetta vanhalle seuralleen.

– En haluaisi kohdata Juventusta Mestarien liigan loppuottelussa. En halua iloni olevan seurausta entisten joukkuetoverien ja fanien surusta. Olemme itkeneet jo tarpeeksi monta kertaa yhdessä, Buffon sanoi italialaislehti Gazzetta dello Sportille.

40-vuotias Buffon on ollut häviämässä Mestarien liigan loppuottelua kolme kertaa. Viimeisen neljän vuoden aikana vieläpä kahdesti.

– Jos on pakko kohdata Juventus, toivottavasti se tapahtuu ennen finaalia.

PSG:llä on vielä tekemistä pelinsä kanssa, sillä se hävisi avausottelun Liverpoolille Anfieldillä. Crvena Zvezda kaatui toisella kierroksella, mutta Napoli asettaa pariisilaisille jälleen kovan haasteen keskiviikkona.

Juventus puolestaan on aloittanut Mestarien liiga -taipaleen vahvasti. Se on voittanut molemmat pelaamansa ottelut ja kohtaa tiistaina vieraskentällä Manchester Unitedin.

Lue myös:

    Uusimmat