Löysitkö kuuman kesäheilan? Näillä vinkeillä romanssi kestää myös pimeinä syysiltoina

Kesäromanssin ei ole pakko päättyä lomakauden lopussa. Parisuhdeasiantuntijat kertovat Hello Giggles -sivustolle, miten kesäheilan voi saada pysymään vierellä myös talvipakkasilla.

Yllä olevalla videolla kerrotaan ranskalaisen herrasmiehen tunnusmerkit.

Kesäromanssi tekee suvesta entistä suloisemman. Iltojen pimetessä mieleen herää kuitenkin ajatus, että pian on aika sanoa kullalle hyvästit. 

Jos kesäheila tuntuu elämää suuremmalta rakkaudelta, ota haltuun parisuhdeasiantuntijoiden vinkit siitä, kuinka kesäromanssin saa kestämään.

1) Jutelkaa kesällä myös syvällisesti

Kesällä on helppo pitää hauskaa ilman huolen häivää, mutta jos kesäheilan kanssa haluaa viettää aikaa ilmojen kylmetessäkin, on syytä keskustella myös syvällisemmistä asioista.

– Yritä puhua toiselle itsellesi tärkeistä asioista. Näin voitte ehkä muodostaa syvemmän yhteyden, joka kestää pidempään, parisuhdeasiantuntija Samantha Daniels kertoo Hellogiggles-sivustolle.

2) Tehkää asioita, jotka eivät liity kesään

Kesäheilan kanssa kannattaa tehdä muutakin kuin makoilla rannalla päiväsaikaan, syödä litratolkulla jäätelöä tai nauttia muiden aistien iloista.

– Näin kumppanisi vaistoaa, että haluaisit viedä suhteen uudelle tasolle. Näin hän saa mahdollisuuden nähdä, millaiselta seurustelu kanssasi tuntuisi kesänkin jälkeen, kertoo parisuhdevalmentaja Stephanie Ganowski.

3) Esittele hänet ystävillesi

Kesäillat kahdestaan oman kullan kanssa tuntuvat varmasti houkuttelevilta, mutta Daniels suosittelee olemaan sosiaalisempi.

Oma heila kannattaa esitellä ystäville. Jos uusi tuttavuus liittyy osaksi porukkaasi, hän todennäköisesti pysyy menossa mukana syksylläkin.

4) Älä tee kesäromanssista koko elämäsi keskipistettä

Uudesta ihanasta ihmisestä tulee monelle usein lähes pakkomielle, kiitos rakkauskemikaaliksi kutsutun dopamiinin korkean tason. Etenkin kesällä tämä tunne korostuu.

Ganowski neuvoo, ettei kesärakkaan takia kannata unohtaa omaa elämäänsä kokonaan. Vietä aikaa ystäviesi kanssa ja tee asioita, joista nautit. Kun olette välillä erillänne, saatatte kiintyä syvemmin toisiinne.

5) Muista omat tavoitteesi

Kesällä moni tapaa laiskistua, mutta Ganowski suosittelee pitämään omat tavoitteet mielessä. Jos heität omat päämääräsi syrjään, ihastus ei välttämättä suhtaudu sinuun vakavasti.

– Omien tavoitteiden asentaminen ja niiden eteen työskentely myös kesäkuumalla on seksikästä! Ganowski toteaa.

Älä siis anna lämpimän ajan sumentaa päätäsi. Muista, mitkä asiat itsellesi ovat tärkeitä.

6) Kerro tunteistasi

Toiselle kannattaa kertoa omista tunteistaan.

Neuvo kuulostaa itsestään selvältä, mutta Danielsin mukaan ihmiset eivät yleensä kerro tunteistaan kesäheilalleen.

– Älä heti oleta, että juttu päättyy kesän lopussa, hän neuvoo.

– Kerro, mitä tunnet ja että toivot näkeväsi häntä jatkossakin, jos hän tuntee samoin.

Rehellinen puhe voi pelottaa. Riskin ottaminen kuitenkin kannattaa, sillä et koskaan tiedä, mitä toisen päässä liikkuu. Lisäksi on parempi saada pakit kuin miettiä koko loppuvuoden, mitä olisi käynyt, jos olisi puhunut suoraan.

7) Tee suunnitelmia syksylle

Kesän lähetessä loppuaan on hyvä alkaa suunnitella syksyä.

– Näin te molemmat tiedätte, että teillä on tulossa jotain yhteisiä rientoja, Daniels selittää.

Yhteisen aktiviteetin ei tarvitse olla mitään ihmeellistä. Voitte mennä syömään uuteen ravintolaan tai vaikka elokuviin.

8) Älä ajattele "päättymispäivää"

Älä käyttäydy niin kuin suhteella olisi päättymispäivä, vaan suuntaa katse eteenpäin.

– Jos et tahdo jutun olevan vain kesäihastus, älä käyttäydy niin kuin se olisi, Ganowski sanoo.

Lopuksi, anna asioiden tapahtua omalla painollaan. Jos jutusta on tarkoitus tulla jotain, siitä kyllä tulee. 

Lue myös:

    Uusimmat