George Michael avautui MTV:lle 2007: "Minun luullaan olevan romahduksen partaalla"

George Michael MTV:lle 2007: Kohujen vuoksi minun luullaan olevan romahduksen partaalla 7:50

Joulupäivänä kuollut poptähti esiintyi Suomessa yhden kerran: heinäkuussa 2007.

George Michael kuoli eilen, joulupäivän aamuna 25. joulukuuta 2016. 53-vuotiaana kuollut laulaja esiintyi Suomessa kerran. Hän nousi lavalle Helsingin Hartwall-areenassa 1. heinäkuuta vuonna 2007.

George Michael oli MTV:n 45 minuuttia -ohjelman haastateltavana 18. huhtikuuta 2007.

Poptähti puhui haastattelussa muun muassa Wham!-yhtyeen alkuvaiheista.

– Kävelimme Andrew'n (Ridgeley, Michaelin Wham!-yhtyetoveri) levy-yhtiöön 20 punnalla tekemämme demonauhan kanssa, ilman sovittua tapaamista. Yhtiössä pidettiin siitä, että meillä oli pokkaa, George Michael muisteli.

Röyhkeys auttoi siis Wham!:in uran alkuun. Laulaja puhui avoimesti myös niin sanotusta lööppijulkisuudesta.

– Olen ollut lähes 20 sanomalehden etusivulla tänä vuonna, George Michael totesi vuonna 2007 tehdyssä haastattelussa.

– Olen virallisesti osa "lööppiongelmaa". Ainoa mainittava asia, joka minulle on sattunut tänä vuonna, on se, että nukahdin autooni. Mikä on toki vakava asia. Autoon ei mennä niin väsyneenä, että todennäköisesti nukahtaa.

Yksityiselämässään George Michael julkisti tiedon homoseksuaalisuudestaan vuonna 1998. Tähden huumeongelma sekä muun muassa alttius erilaisille tapaturmille herättivät kohua ja huomiota.

George Michael vakuutti, että hän ei ole lukuisista kohuista huolimatta romahduksen partaalla.

– Yleisö luulee, että olen romahduksen partaalla, koska osuin pysäköityyn autoon ja koska etsin miesseuraa, koska olen homo. Uudessa julkkiselämäntavassa on haavoittuvia kohtia, joissa paholainen yrittää sotkea asioita.

Laulaja puhui MTV:n haastattelussa myös kohusta, joka nousi miehen arvosteltua Yhdysvaltain silloisen presidentin, George W. Bushin politiikkaa.

Katso koko George Michaelin haastattelu 45 minuuttia -ohjelmassa vuodelta 2007 otsikon alla. Katso alempaa myös laulajan uran tunnetuimpien hittien musiikkivideoita.





Lue myös:

    Uusimmat