Gareth Balen siirtosaagaan lisävärinää, iski Realille maalin – "Tänään hän halusi pelata, aiemmin ei"

Siirtohuhumyrskyssä oleva Gareth Bale hyppäsi viime yönä Suomen aikaa pelatussa Arsenal-ottelussa kentälle ja teki maalin. Real Madrid ja Arsenal pelasivat Washingtonissa 2-2-tasurin, jonka jälkeen järjestetyn rangaistuspotkukisan voitti Real.

Bale, jota on viety huhuissa muun muassa Kiinaan ja PSG:hen, ehti olla kentällä vain kymmenisen minuuttia, kun hän kavensi lukemiksi 1-2. 

Balen lähtöä Realista pidetään kutakuinkin varmana, ja maalin tekeminen harjoitusottelussa tuo lisää värinää. Etenkin kun Bale oli kieltäytynyt pelaamasta edellisessä harjoitusottelussa, ja vielä kun samankaltaisessa roolissa pelaava Marco Asensio loukkaantui Arsenal-pelissä tehtyään ensin 2-2-tasoituksen.

– Hän pelasi, koska hän halusi olla mukanamme ja pelata. Aiemmalla kerralla hän ei halunnut. Hän pelasi hyvin, Realin päävalmentaja Zinedine Zidane sanoi Balesta.

Zidane otti myös lyhyesti kantaa Baleen liittyvään keskusteluun. Hän sanoi aiemmin, että Balen siirtyminen seurasta on hyvin lähellä, ja se "olisi paras kaikille".

– Tänään hän pelasi osansa ja jää nähtäväksi mitä tapahtuu. Mikään ei ole muuttunut. Te tiedätte tilanteen, Zidane totesi.

Aiemmin tiistaina Balen agentti Johanthan Barnett teki selväksi, että pelaaja ei ole lähdössä lainalle. Hänen sanansa ovat hieman ristiriidassa Zidanen lausuntoihin.

– Gareth on yksi planeetan parhaista pelaajista. Voin taata, että hän ei mene mihinkään lainalle, Barnett sanoi Sky Sportsille.

Balella on todennäköisesti edessä palkanalennus, ellei hän sitten lähde Kiinaan.

– Gareth on Real Madridin pelaaja ja toistaiseksi hän pysyy Real Madridin pelaajana. Jos eteen tulee jotain, mikä sopii meille, tilanne voi muuttua ja hän voi lähteä päivässä tai viikossa. Tai sitten hän voi olla Realin pelaaja vielä kolme vuotta, kunnes hänen sopimuksensa päättyy, Barnett totesi.

Lue myös:

    Uusimmat