Gandolfinin ystävä kertoo: James sai kohtauksen vessassa

Läheisten kertoman mukaan keskiviikkona menehtynyt James Gandolfini sai kohtauksen käydessään hotellin vessassa.

Isä-poika-matkalla Italiassa olleet James Gandolfini ja hänen Michael-poikansa olivat olleet kiertelemässä Roomaa ennen kuin surulliset tapahtumat saivat alkunsa.

Daily Mailin mukaan Gandolfinin avustaja Tom Richardson kertoi Gandolfinin ystävälle Mike Sullivanille, että näyttelijä sai kohtauksen hotellilla.

– Kun he palasivat hotellille, Jimmy meni käymään vessassa. Siellä tapahtui jotakin, Sullivan kertoo.

– Hänen sisarensa sanoi Jimmyn olleen hengissä, kun häntä oltiin viemässä sairaalaan, mies jatkaa.

Gandolfinin kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta.

Odotettu matka

Gandolfinin läheinen ystävä Gilles Marini kirjoittaa Facebook-sivullaan, että näyttelijä oli odottanut kovin yhteistä matkaa Michael-poikansa kanssa.

– James kertoi viime lauantaina, että hän oli todella onnessaan matkasta. Poikien matka! Hän oli loistava isä! Vietin paljon aikaa Jamesin pojan kanssa, sillä opetin hänelle jalkapalloa. Pikku-Michaelilla on nyt varmasti todella vaikeaa. Lepää rauhassa, veljeni. Sinua tullaan kaipaamaan, Marini kirjoitti.

Gandolfinin aikoi yhdistää vapaa-aika työn kanssa, sillä hänen oli tarkoitus osallistua samalla reissulla myös Taorminan elokuvafestivaaleille.

Daily Mailin mukaan Michaelin äiti Marcy Wudarski lensi paikalle poikansa tueksi Italiaan heti kuultuaan Gandolfinin kuolemasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat