Game of Thrones -tähti avautuu viimeisen kauden rankoista kuvauksista: "Kaikki olivat lopussa rikki"

Game of Thrones houkuttelee erämaahotelliin 2:15
Game of Thrones houkuttelee kittiläläiseen erämaahotelliin.

Game of Thrones -tähti Kit Haringtonin mukaan sarjan viimeisen kauden kuvaaminen oli raskas kokemus.

Jon Snown roolista tunnettu Kit Harington on avautunut viimeisen Game of Thrones-kauden kuvaamisesta. Sarjan suurimpiin tähtiin lukeutuvan Harringtonin mukaan viimeinen työrupeama oli tavallista rankempi.

– Kaikki olivat lopussa rikki. En tiedä itkimmekö, koska olimme surullisia, vai itkimmekö, koska se oli niin helvetin rankkaa, Harington sanoi GQ Australia -lehdelle.

Päivät olivat pitkiä ja Harington kertoo ihmisten kärsineen univajeesta sarjaa kuvatessa. Viimeisen kauden kuvaaminen tuntui näyttelijän mielestä siltä, kuin se oli suunniteltu niin, että näyttelijät kyllästyvät sarjan parissa työskentelyyn.

– Muistan, kuinka kaikki kävelivät loppua kohden ympäriinsä miettien: "Olen saanut tarpeekseni. Rakastan tätä, tämä on paras asia elämässäni, tulen kaipaamaan sitä jokin päivä, mutta olen loppu, Harington muisteli.

Viimeisen kauden on tarkoitus alkaa tämän vuoden huhtikuun aikana. Sarjassa vuodesta 2011 näytellyt Harington on valmis siirtymään eteen päin elämässään, kun viimeinen kausi on esitetty.

– Sarja on nyt valmis. Voin olla ylpeä siitä. Meillä on kahdeksan kautta, ja ne voivat istua kotona hyllyssä aikojen loppuun asti, Harington totesi 

Rakastetun sarjan kuusi viimeistä jaksoa ovat aiempien kommenttien mukaan massiivisia. Viimeistä kautta on saatu odottaa lähes kahden vuoden ajan, normaalin yhden vuoden tauon sijaan. Sarjaa luomassa olleen David Benioffin mukaan tuleva kausi on suurinta, mitä sarjan parissa on tehty.

– Vietimme kokonaisen vuoden Belfastissa joko valmistellen kautta tai kuvaten sitä. Uskon, että kun ihmiset näkevät sen, he tulevat ymmärtämään, miksi siinä meni niin kauan. Viimeinen kausi on kaukana mistään, mitä olemme aiemmin yrittäneet, Benioff on hehkuttanut.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat