Game of Thrones -tähti jättää sarjan – julkaisi haikean viestin

Tanskalaistähti Pilou Asbæk puhuu etunimestään 5:49

Emilia Clarke on saanut oman osuutensa purkkiin odotetusta viimeisestä Game of Thrones -kaudesta.

Katso yllä toisen Game of Thrones -tähden, tanskalaisen Pilou Asbækin haastattelu maaliskuulta.

Vasta ensi vuonna ilmestyvä Game of Thrones -sarjan kahdeksas kausi on tällä hetkellä tuotannossa. Yksi sarjan suurimpia tähtiä on kuitenkin jättänyt roolinsa jo taakseen.

Daeneyrys Targaryenin hahmoa näyttelevä Emilia Clarke, 31, julkaisi Instagram-tilillään haikeat hyvästit pestilleen sarjassa. Clarkella on varmasti luvassa vielä lukuisia promootiokiertueita, mutta näyttelyurakka lohikäärmeiden äitinä on tullut Clarkella päätökseen.

– Hyppäsin saarelle vievään lauttaan sanoakseni hyvästini tälle saarelle, joka on ollut toinen kotini viimeisen vuosikymmenen ajan. Tämä on ollut melkoinen matka. Kiitos elämästä, josta en koskaan edes osannut unelmoida ja perheestä, jota tulen aina kaipaamaan, Clarke kirjoitti.

Näyttelijä ei tarkentanut, mistä saaresta hänen kirjoituksessaan oli kyse. Tosin vain päivää aiemmin hän oli julkaissut kuvan Game of Thrones -näyttelijöiden Conleth Hillin ja John Bradleyn kanssa Liam Gallagherin konsertista Pohjois-Irlannissa. Pohjois-Irlanti on toiminut yhtenä sarjan kuvauspaikoista pitkään.

Clarken julkaisu ei mennyt hänen näyttelijätovereiltaan ohi. Useat Game of Thrones -tähdet kommentoivat ylistyksiä näyttelijälle.

– Tämä on ollut parasta koskaan. Ja sinä olet ollut uskomaton, Bradley kirjoitti.

– Hienosti sanottu. Rakastan sinua ja hyvä jumala tämä on loppu, Cersei Lannisteria näyttelevä Lena Headey kommentoi.

Ensimmäisellä kaudella Clarken vastanäyttelijänä nähty Jason Momoa kommentoi olevansa ylpeä ystävästään. Game of Thronesin kuusi viimeistä jaksoa on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella.

Lue myös:

    Uusimmat