Game of Thrones -tähden häiden roskaa myydään hulluun hintaan

1:17
Game of Thronesin viimeinen tuontantokausi käynnistyi 15. huhtikuuta.

Yllättäen naimisiin menneiden Joe Jonasin ja Sophie Turnerin häistä ylijäänyttä roskaa myydään hulppeaan hintaan.

Game of Thrones ja X-Men -tähti Sophie Turner meni muusikkopoikaystävänsä Joe Jonasin kanssa naimisiin viime viikon keskiviikkona.

Nyt joko Game of Thrones ja Jonas Brothers -faneilla on mahdollisuus ostaa häissä tärkeässä roolissa ollutta roskaa. Las Vegasissa juhlituissa häissä Turner ja Jonas käyttivät kihlasormuksinaan muovisia karkkisormuksia, jotka on kääritty karkkipaperiin.

Halvalla fanit eivät saa itselleen muistoa julkkisparin häistä. Jonaksen Turnerille antaman sormuksen käärepaperi on laitettu eBay-sivustolle myyntiin ja sen tämänhetkinen hinta on huimat 2 700 dollaria, eli noin 2 400 euroa. 

– Tämä on alkuperäinen käärö, joka piti sisällään Joen Sophielle antamaa sormusta. Näitä on vain yksi maailmassa, joten tarjoa nyt, karkkipaperin myyntipuheessa lukee.

Turner ja Jonas eivät liiemmin pröystäilleet häissään, vaan he pitivät melko omaperäiset julkkishäät. Heidät vihki perinteiseen Vegas tyyliin Elvis-imitaattori ja timanttisormusten sijaan he vaihtoivat juuri karkista tehtyjä sormuksia. Paikalla oli kourallinen julkkiksia, maailmankuulu Dj-muusikko Diplo soitti levyjä kaksikon häissä.

Lähde: Yahoo!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja