Kohua herättänyt seksikohtaus kirvoitti Game of Thrones -tähdeltä rajun vitsin: "Luulin ensin, että se on pilaa"

Hittisarjan fanit kokoontuivat elokuvateatteriin 1:17

Game of Thrones -sarjan tuoreella kaudella nähtiin katsojia kohahduttanut seksikohtaus. Sophie Turner vuolaisi asiasta vitsiä.

Game of Thrones -sarjan 8. tuotantokaudella nähtiin kiinnostava käänne, kun sarjan hahmo Arya Stark (Maisie Williams) päätyi harrastamaan seksiä Gendryn (Joe Dempsie) kanssa.

Williamsin kollega, Sansa Starkia näyttelevä Sophie Turner vitsaili kohtauksesta sen ilmestymisen jälkeen omalla Instagram-tilillään. Turner kuvasi story-osioon videon, jossa hän istuu kylpytakki yllään.

– Luulen, että Game of Thrones halusi pääsiäisen kunniaksi tarinaan vähän pääsiäispupun hyppelyä p*****n. Ja siitä on kyse, Turner kommentoi ja hörppäsi viinilasistaan.

Williams on itse kertonut, että kuuli kohtauksesta nimenomaan Turnerilta. Aiemmin käsikirjoituksen loppuun lukenut Turner oli kehottanut ystäväänsä katsomaan suoraan kyseisen kohtauksen, eikä Williams uskonut sitä todeksi.

– Luulin ensin, että se on pilaa, Williams kertoi Entertainment Weeklylle.

Maisie Williams on tällä hetkellä 22-vuotias. Sarjan alkaessa Williams oli 14. Ei siis ihme, että sarjaa pitkää seuranneiden saattoi olla hankalaa havaita, että näyttelijä on kasvanut ohjelman kuluessa aikuiseksi.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat