Game of Thrones -tähdeltä yllättävä paljastus sarjasta: ”Teimme vaihtoehtoisen lopun”

Ei ole helppo lopettaa ilmiöksi muodostunutta televisiosarjaa kaikkia faneja miellyttävällä tavalla. Sen sai huomata myös Game of Thronesin tekijätiimi.

Huippusuositun sarjan loppu sai monet fanit pettymään. Vaikka sarjan viimeinen jakso esitettiinkin jo toukokuussa, Game of Thrones -maailman luoja kirjailija George R.R. Martin ei anna sarjan päättymisen vaikuttaa kirjoittamisprosessiinsa. Sarja ja kirjat eroavat toisistaan merkittävästi. Kirjoissa tarina on vielä kesken.

– Antakaa minun kirjoittaa ja te luette sen sitten. Voitte sen jälkeen keskustella asiasta netissä, Martin kirjoitti blogissaan viime elokuussa.

Tormund-hahmoa näytellyt norjalainen Kristofer Hivju (Beck-elokuvat) paljasti Lontoossa järjestetyssä Game of Thrones -juhlaillassa, että sarjaan kuvattiin myös erilainen loppu.

– Suurimmaksi osaksi vaihtoehtoisen lopun kuvaaminen oli vain hauskanpitoa. En tiedä saisinko kertoa siitä, näyttelijä totesi.

Kun näyttelijältä tiedusteltiin, ketkä Westerosin keskeisistä hahmoista esiintyvät vaihtoehtoisessa lopussa, Hivju pysyi vaiti.

– En aio kertoa teille, mutta se oli hauskaa, Hivju naureskeli viitaten uuteen loppukohtaukseen.

– Toiseksi viimeisen kauden jälkeen minulla oli oma teoriani sarjan lopusta ja faneilla myös. Koko kuvausryhmälläkin oli omat teoriat, joten niitä oli tuhansia, Hivju kertoi ja totesi samalla tykänneen viimeisen jakson yllättävästä lopetuksesta.

Game of Thrones -maailmaan sijoittuva uusi sarja on tällä hetkellä tuotannossa. Tapahtumat sijoittuvat Game of Thronesia edeltävään aikaan.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja