Samsung Galaxy S7 Edge lipsahti sovelluskehittäjien verkkosivuille

Monet sovelluskehittäjät varmasti hieraisivat silmiään toissapäivänä, kun Samsungin Galaxy S7 Edge ilmestyi Samsungin virallisille verkkosivuille. Sovelluskehittäjille tarkoitetut sivut listasivat puhelimen toimintoja yhdessä Galaxy S6 Edge- ja Galaxy S6 Edge+ -mallien kanssa, vihjaten muun muassa uuden käyttöliittymän mukanaan tuomista ominaisuuksista.

Tietojen levittyä useille teknologiasivustoille, Samsung päivitti nopeasti sivujaan ja poisti kaikki maininnat tulevasta Galaxy S7 Edgestä. Galaxy Club ehti kuitenkin poimia talteen ohesta nähtävät kuvankaappaukset ja PhoneArena tarjoaa omilla sivuillaan kasan lisäkuvia asiasta kiinnostuneille.

Vaikka Galaxy S7 Edgen virallista julkistusta saadaan todennäköisesti odottaa vielä reilut kaksi viikkoa, on puhelimesta jo nykyisillään vuotanut reilu kasa yksityiskohtia verkkoon. Suurimpana erona tavallisen Galaxy S7:n ja Galaxy S7 Edgen välillä on näytön koko ja akun kapasiteetti. Galaxy S7:n on huhuttu sisältävän 5,1 tuuman näytön ja 3000 mAh:n akun, siinä missä Edgestä pitäisi löytyä 5,5 tuuman näyttö ja 3600 mAh:n akku.

Aiemmin Galaxy S7 Edgestä vuotaneita kuvia on nähtävissä alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja