Futiskauden sykähdyttävin video? FC Interin fanit yllättivät juniorit Helsingissä – "Tippa tuli linssiin"

Turkulaisen FC Interin futisjuniorijoukkueen turnausreissu Helsinkiin sai ikimuistoisen käänteen, kun seuran kannattajat ilmestyivät yllättäen laulamaan kentän laidalle.

Interin 2009-ikäluokan joukkue pelasi Saharan kentällä Ilvestä vastaan, kun paikalle ilmestyneet Inter-fanit aloittivat laulun ja kannatuksen.

– Pojat olivat ihan innoissaan ja pelasivat paremmin kuin koskaan, joukkueen valmentaja Joel Mirel kertoo MTV Sportille.

– Oli kyllä mahtava kokemus, ja automatkalla kotiin pojat eivät muusta puhuneetkaan.

Fanit eksyivät kentän laidalle onnekkaan sattuman myötä. Viereisellä Töölön jalkapallostadionilla pelattua Veikkausliigan HJK-Inter-ottelua odotellessaan kannattajat saapuivat ihmettelemään junioriturnausta, ja innostuivat havaitessaan Inter-juniorit.

– Kun bussi oli parkissa ja liput kädessä, mietimme että mitähän tässä tekisi ennen ottelua, Interin Ultraboyz-kannattajaryhmän Jarmo Koivula kertoo MTV Sportille.

– Ilves teki ensimmäisen maalin, mutta sitten Inter alkoi paukuttaa maaleja. Olisiko ollut kannatuksellakin jotakin tekemistä sen kanssa, että poikien suut olivat hymyssä, Koivula myhäilee.

Kannatus kuului myös Töölön stadionin sisäpuolelle, jossa Interin veikkausliigajoukkue lämmitteli ottelunsa alla. Ex-pelaaja, Interin nykyinen joukkueenjohtaja Jani Meriläinen – jonka poika pelaa juuri kyseisessä 09-juniorijoukkueessa – kuunteli fanien laulua liikuttuneena.

– Tippa tuli linssiin, kun kuuntelin kannustusta meidän lämmittelyn aikana stadionin sisäpuolella, Meriläinen viestittää MTV Sportille.

Fanitempaus syntyi Ultraboyz- ja Armada-kannatusryhmien yhteistoteutuksena.

– Yhtä suurta perhettähän tässä ollaan: pelaajat, fanit, joukkueenjohto, huoltajat, valmentajat, toimiston väki. Kaikilla sykkii sama sinimusta sydän, Ultraboyzin Koivula sanoo.

Valmentaja Joel Mirel kertoo, että Interin 09-pojat voittivat Helsingin-turnauksessa kaikki viisi otteluaan ja nappasivat turnausvoiton.

1.5.17 klo 8.00: Korjattu Ultraboyzin Koivulan nimi (oli tekstissä virheellisesti Karvonen).

Lue myös:

    Uusimmat