Frozen-hittielokuvan näyttelijä jakoi hulvattoman videon – "Tämä on hyvin masentavaa"

Frozen-elokuvien ääninäyttelijä teki kaakaota omasta hahmostaan.

Disneyn Frozen-elokuvat ovat olleet valtavia hittejä ja yksi animaatioelokuvien rakastetuimmista hahmoista on ollut lumiukko-Olaf. 

Hyvin persoonallisen äänen omaavaa Olafia ääninäyttelee Josh Gad, joka jakoi omalle Instagram-tililleen hulvattoman videon Olafin muotoisesta "kaakaopommista".

Frozen-lauluhetki tyttärien kanssa

Gad jakoi tiistaina Instagram-tililleen videon, jossa sulattaa vaimonsa ja tyttäriensä kanssa Olafin muotoista kaakaopommia kattilassa kiehuvaan maitoon.

Oman roolihahmon sulaminen maidon sekaan ei ollut kuitenkaan ilmeisesti sellainen kokemus, millaiseksi Gad oli ajatellut mukavan perhepuuhan.

– Tämä on hyvin masentavaa, Gad toteaa videolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi Gad houkuttelee videolla tyttärensä mukaan laulamaan kanssaan elokuvasta tuttua laulua When I Am Older, jossa Olaf reagoi ympärillään tapahtuviin pahoihin asioihin.

Videon lopulla Gad pohtii, olisiko kaakaon tekoon pitänyt valita sittenkin jokin toinen hahmo. 

Gad paljasti Peoplelle viime vuonna, että huolimatta kuuluisasta lumiukon hahmostaan, mies itse on melko onneton tekemään lumiukkoja. 

– En ole kauhean hyvä siinä tehtävässä. Sitä luulisi, että minulla on se hanskassa, mutta kasvaminen eteläisessä Floridassa ei ole osoittautunut avuliaaksi siinä pyrkimyksessä, Gad totesi naureskellen.

Lähde: People

Katso myös: Taaperon unohtumaton reaktio ensilumeen Texasissa tallentui äidin kameralle – viraalia hittiä on katsottu lähes 50 miljoonaa kertaa!

1:03

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja