Frendit-tähden aasialaishenkinen koti myynnissä – katso kuvat!

Aasialaisuutta henkivä luksulukaali Beverly Hillsissä toimi puolentoista vuoden ajan kotina Frendit-tähti Jennifer Anistonille. Nyt se on myynnissä.

7,2 miljoonalla eurolla voit saada omaksesi Beverly Hillsissä sijaitsevan hulppean, Hollywood-tähtienkin asuttaman, luksuskodin.Tähtinäyttelijä Jennifer Aniston ja tämän kihlattu Justin Theroux vuokrasivat lukaalia nimittäin puolentoista vuoden ajan odottaessaan 15 miljoonan arvoisen, tammikuussa 2012 ostetun Bel Airin kartanonsa remontin valmistumista.

Aniston ja Theroux muuttivat zen-henkiseen vuokrakotiinsa toukokuussa 2012.

Kun tähtipari etsi kotia remontin ajaksi, oli Beverly Hillsin talo myytävänä 8,4 miljoonalla eurolla. Pariskunta kuitenkin tyytyi vuokraamaan taloa huikealla 30 000 eurolla kuukaudessa. Hiljattain Aniston ja Theroux muuttivat vastavalmistuneeseen Bel Airin kotiinsa, joten heidän vuokraamansa talo päätyi takaisin myyntimarkkinoille.

580-neliöisessä kodissa on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta ja erillinen wc. Lukaali ei vain näytä modernilta, vaan siellä on myös käytössä uusin älykotiteknologia.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat