Britney Spears muuttaa ex-miehensä naapuriin – ökytalossa 9 kylpyhuonetta!

Millenniaali, sinäkin olet jo vanha  – Britney Spears sai oman selfie-museon, jossa pop-tähden musiikkivideot heräävät henkiin 1:12
Katso videolta, miltä Britney Spearsin museossa näyttää.

Tuore aviopari on ostanut itselleen uuden lemmenpesän.

Vastanaineet poptähti Britney Spears ja Sam Asghari ovat ostaneet 11,8 miljoonan dollarin kodin Calabasasista, Kaliforniasta. Samalla asuinalueella asuu myös Spearsin ex-aviomies Kevin Federline. Asiasta kertoi eräs lähde Entertainment Tonightille.

Talossa riittää tilaa, sillä siinä on hulppeat 11 650 neliöjalkaa, eli noin 1 082 neliömetriä.

Talo on yksikerroksinen, ja se on rakennettu nykyaikaiseen Välimeren tyyliin laatta-, savi- ja betonielementeillä. Coldwell Bankerin kiinteistöluettelon mukaan asumuksessa on 7 makuuhuonetta, 9 kylpyhuonetta, lämmitetty uima-allas, kotikuntosali, elokuvateatteri, viinikellari ja erilliset huoneet palvelijoille.

Avioparin uusi koti on varsin näyttävä kokonaisuus 33 jalkaa, eli noin 10 metriä, korkealla aulatilalla, kaarevilla käytävillä sekä mittatilauksena teetetyillä kattokruunuilla.

Ostohetkellä kiinteistö oli ollut markkinoilla 5 kuukautta.

Lähde kertoi Entertainment Tonightille, että Federline oli hieman yllättynyt ex-vaimonsa asuinpaikkavalinnasta. Hän toivoo, ettei supertähden muutto tuo mukanaan paparazzeja. 

Lähde: ET

Lue myös:

    Uusimmat