Frendit-kaunottaren 5 yllättävää faktaa – menetti kaikkien aikojen jättiroolin

Frendien ihana Rachel, eli Jennifer Aniston, on tunnettu ja rakastettu näyttelijätär. Mutta tiesitkö näitä faktoja hänestä?

1. Ennen kuuluisuutta ja rooleja hitiksi nousseissa TV- ja elokuvaprojekteissa Jennifer Aniston toimi muun muassa pyörälähettinä, puhelinmyyjänä ja tarjoilijana. Useista hittirooleista huolimatta osa huippuleffojen pääosista on lipunut myös ohi, muun muassa päärooli Titanicin Rosena meni Jenniferin nenän edestä Kate Winsletille

2. Aniston ja Brad Pitt olivat aikoinaan ehkä maailman seuratuin pari. Naimisiin astelleet ja sittemmin jo eronneet tähdet päätyivät tiettävästi yhteen heidän agenttiensa järjestämien sokkotreffien kautta vuonna 1998. 

3. Anistonin Frendit-hahmon, Rachelin, hiustyyli valloitti maailmaa kulovalkean tavoin. Naisen frisyyristä tuli järjettömän suosittu, mutta Aniston itse ei ole kampauksesta kovin innoissaan. 

– Sanotaanko näin, että Rachelin hiustyyli on jotain, mitä en mieluusti kokisi uudestaan. Rakastan kampaajaani, mutta mielestäni se on rumin kampaus, jonka olen ikinä nähnyt, Aniston lataa. 

4. Kommentti Rachelin hiuksista on aika kärkevä kun ottaa huomioon, että Anistonilla on nuoruudessaan takana myös tummanpuhuva goottivaihe.

– Minulla oli lyhyt tukka, löysät mustat vaatteet ja mustalla rajatut silmät. Näytin vampyyrilta, näyttelijätär paljastaa.

5. Moni ei myöskään tiedä, että alun perin Frendien eeppinen rakkaustarina oli tarkoitus kirjoittaa Monican ja Joeyn välille. Käsikirjoittajat muuttivat kuitenkin mieltään, kun näkivät Anistonin ja Rossia näytelleen David Schwimmerin välisen kemian.

Lähde:Moviepilot

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat