Frendit-tähti kertoi iljettävän tarinan kuvauksista – söi vastanäyttelijän ulossylkemää ruokaa

Matt LeBlanc söi vahingossa Frendit-näyttelijätoverinsa ulossylkemää ruokaa.

Matt LeBlanc kertoi suositussa The Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa huvittavan, mutta iljettävän tarinan Frendien kuvauksista. Tarina koski jaksoa, jossa Rachel valmistaa vahingossa lihatortun, keittokirjan jälkiruoka- ja lihaohjeen liimaannuttua yhteen.

Kohtauksessa, jossa ystävykset syövät Rachelin tekelettä, LeBlancin esittämä Joey on ainut, joka nauttii kokemuksesta. Oikeasti kuvauksissa nautittu annos ei sisältänyt lihaa ja hilloa, vaan koostui LeBlancin mukaan kermavaahdosta ja banaaneista.

Kuvauksissa Rossia näytellyt David Schwimmer sylki syömänsä kermavaahtobanaanit kohtauksen kuvaamisen päätyttyä takaisin lautaselle. LeBlanc oli tosin katsonut toisaalle Schwimmerin sylkäistessä ruuat takaisin lautaselle ja päätti kaapia Schwimmerin lautaselta osan itselleen ennen seuraavaa otosta. Seuraavan oton aikana LeBlanc söi siis näyttelijätoverinsa suussa ollutta ruokaa.

– Kukaan ei sanonut mitään, näyttelijä nauroi ohjelmassa.

Lopulta LeBlancille paljastui totuus kyseisen kauden päätösjuhlissa, kun näyttelijöille ja sarjan tekijöille näytettiin pieleen menneitä kohtauksia.

Lue myös:

    Uusimmat