Frederik piruilee Tapani Kansalle: "Kyllä me Dannyn kanssa otetaan varmaan Tapsa taas hampaisiin"

Frederik aikoo Dannyn kanssa ottaa Tapani Kansan hampaisiinsa 8:44

Laulajakonkari Frederik vieraili Huomenta Suomen Retrovartissa.

Ilkka Sysimetsä eli Frederik, 72, kiersi syksyllä 2016 Suomea yhdessä Dannyn ja Tapani Kansan kanssa Finnhittien kuninkaat -kiertueella.

Loppuvuodesta kolmikon keskuudessa vaikutti olevan porua, joka nousi otsikoihin Tapani Kansan kirjoitettua asiasta blogissaan.

Frederik nähtiin tänään perjantaina aamulla Huomenta Suomen Retrovartti-osiossa. Oliko Frederikin, Dannyn ja Tapani Kansan välinen riita todellinen vai taitavaa markkinointia?

– Ei se ollut markkinointikikka. Kyllä meillä oli sellaista pientä erimielisyyttä siinä alussa. Kolme suurta persoonaa ei tahdo millään mahtua 10 x 10 metrin kokoiselle lavalle, Frederik sanoo.

– Hän antoi minulle uuden taiteilijanimen, "Chaplini". Minä vastaavasti haukuin Tapani Kansaa, että hänen housunsa roikkuivat perseestä, ja hän esiintyi vanhoissa lenkkareissa. Menimme henkilökohtaisuuksiin.

Lopulta aikuiset miehet tekivät sovinnon.

– Lyötiin sitten kättä päälle ja tehtiin rauha maahan. Mutta aina niitä pieniä piikkejä annetaan. Ensi kesänä on tulossa uusi ohjelmisto ja kikkoja kansan pään menoksi. Ja kyllä me Dannyn kanssa otetaan varmaan tuo Tapsa taas hampaisiin, Frederik toteaa pilke silmäkulmassaan.

Katso Frederikin haastattelu Huomenta Suomen Retrovartissa jutun yläosassa.

Lue myös:

    Uusimmat