Tapani Kansa tyrmää Frederikin väitteet naisten kähmimisestä: "Siinä ei ole mitään perää"

Finnhittien kuninkaat Frederik, Danny ja Tapani Kansa rähisevät toisilleen Tapani Kansan kohukirjoituksen jälkeen. Frederik kommentoi kohua kuitenkin rempseästi naureskellen.

Tapani Kansa sai aikaan melkoisen myrskyn, kun hän julkaisi blogikirjoituksen laulajakollegoistaan Frederikistä ja Dannysta.

Kansa kirjoitti muun muassa, että ajoittain häntä ”kyllästyttää kuunnella noita Reetun alatyylisiä pikkuhousujuttuja ja muuta epäselvää muminaa”.

Frederik kommentoi kohukirjoitusta MTV.fin haastattelussa rempseään tyyliin.

– Tapanin joulutervehdys ei liittynyt jouluun juuri mitenkään, vaan oli lähinnä henkilökohtaista v*ttuilua, Reetu lataa.

Frederik kuitenkin kertoo, että Kansa pahoitteli kirjoitustaan jälkikäteen.

– Hän on ollut jossain tietyssä mielentilassa sitä kirjoittaessaan ja pyysi sitä myös myöhemmin anteeksi. Hän tarkoitti sitä huumoriksi.

Frederikin mukaan Kansan oikukas käytös on herättänyt kummastusta läpi Finnhittien kuninkaat -kiertueen. Kansa muun muassa vuokraa itselleen oman auton keikkamatkoja varten, kun muu seurue matkustaa yhteisillä kyydeillä. Frederikin mukaan Kansa on tarkka myös hotellihuoneiden varusteluista aina pöntön väristä lähtien.

Reetu kuitenkin painottaa, että vaikka kolmikko on laukonut toisilleen kärkkäitäkin kommentteja, he mahtuvat yhä samalle lavalle ja hoitavat kiertueensa kunnialla loppuun.

– Vaikka meillä on pientä kärhämää, se vain piristää ilmapiiriä!

Tapani Kansan mukaan porukan erimielisyydet ja henkilökemioiden pienet ristiriidat olivat tiedossa jo ennen kiertueelle lähtemistä. 

– Reetu on vetänyt junttidiskon kuninkaan ja koviksen roolia jo vaikka kuinka kauan. Hän veti kovasti viinaakin, mutta nyt hän on laittanut korkin kiinni, Kansa kertoo MTV.fille. 

– Lavalla Reetu ripustelee naisten pikkuhousuja minun ja Dannyn mikrofonitelineisiin, ja mutisee lavalla kaikenlaista, mistä yleisö ei onneksi saa mitään selvää. Hänen puheensa on sellaista horisevaa ja mutisevaa. Tällaista tämä on. Tämä tiedettiin, kun kiertueelle lähdettiin. Eikä siinä mitään.

Tapani Kansa kiistää Frederikin Seiskan jutussa esittämät väitteet siitä, että Kansa olisi kähminyt kiertueella mukana olevia ryhmän naispuolisia jäseniä.

– Eihän siinä ole mitään perää. Ei täällä moisella tavalla kukaan käyttäydy. Varsinkaan minä. Frederik ajaa tässä perimmiltään takaa sitä, että hänen nimensä on esillä joka paikassa. Ja kyllä koko kiertue saa huomiota. En minä vaan tällaisesta huomiosta välittäisi.

Kansa vihjasi kirjoituksessaan myös, että huhut Dannyn ja tangokuningatar Erika Vikmanin, 23, suhteesta pitävät paikkaansa. Kansa tituleerasi Vikmania Dannyn tyttöystäväksi ja totesi, että tämä pitää Dannystä ”hellästi hyvää huolta”.

Tapani Kansan mukaan Danny ei pahoittanut mieltään Erika Vikmanin maininnasta tekstissä.

– Onhan Danny itse mennyt julkisille paikoille vierekkäin hänen kanssaan aurinkotuoleille makoilemaan. Kyllähän hän tiesi, mitä tilasi, laulaja sanoo.

– Mutta enhän minä heidän suhteestaan siinä tekstissä sen kummempaa sanonut. Sanoin vaan, että EHKÄ Erika on nuorena tyttöystävänä antanut pojalle uutta virtaa.

– Toivon, että Erika saa luotua hyvin omaa uraansa. Hän on lahjakas tyttö.

Lue myös:

    Uusimmat