Fordin tila-autot pihistelevät entistä enemmän

Fordin tila-automallistoon kuuluvat viisipaikkainen Tourneo Connect ja seitsemänpaikkainen Grand Tourneo Connect saavat uuden taloudellisemman dieselin. Lisäksi tarjolle tulee näihin malleihin ensimmäistä kertaa uutta kuljettajaa avustavaa tekniikkaa.

Uusi 1,5-litrainen TDCi-dieselmoottori on 7 prosenttia edeltävää 1,6-litraista moottoria taloudellisempi. Tourneo Connectin kulutus tällä moottorilla varustettuna on 4,3 l/100km, mikä vastaa 111 gramman CO2-päästöjä. Uusi dieselmoottori tulee tarjolle 100 ja 120 hevosvoimaisina tehoversioin, ja moottorin pariksi on saatavilla myös PowerShift-automaattivaihteisto. Viisipaikkaiseen malliin tulee tarjolle myös palkittu 1,0-litrainen ja kolmisylinterinen EcoBoost-bensaturbo.

Molempiin Tourneo Connect -malleihin tulee tarjolle myös uusia turvallisuusvarusteita. Fordin henkilöautomallien tapaan näihin saa jatkossa liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, kuolleen kulman varoittimen, kaistavahdin, automaattiset kaukovalot sekä viimeisimmän sukupolven SYNC 2 -multimediajärjestelmän ja MyKey-toiminnon.

Viisipaikkaisen mallin hinnat alkavat 1,0-litraisella EcoBoost-moottorilla varustettuna 25 989 eurosta, ja dieselmalli lähtee 26 813 eurolla. Seitsemänpaikkaisen mallin hinnat alkavat 100 hevosvoimaisella dieselillä varustettuna 30 335 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat