Floyd Mayweatherin ylistämä 22-vuotias nyrkkeilylupaus ammuttu kuoliaaksi

22-vuotias yhdysvaltalainen nyrkkeilijälupaus Danny Gonzalez on kuollut, kertovat useat ulkomaiset uutissivustot.

Gonzalez oli ollut maanantai-iltana kahden teini-ikäisen kaveruksen kanssa liikkeellä Moreno Valleyssa Los Angelesissa, kun eräs henkilö oli lähestynyt heitä ja avannut tulen.

Gonzalez kuoli vammoihinsa. Kaksi muuta kaverusta vietiin ambulanssilla sairaalaan, mutta heidän vammansa eivät olleet hengenvaarallisia.

Poliisilla ei ole vielä epäiltyä tekijää tai motiivia tiedossa.

– Olemme todella suruissamme kertoessamme nyrkkeilijän ja huippulupauksen, Danny Gonzalezin, traagisesta kuolemasta, WBC-liiton puheenjohtaja Mauricio Sulaiman kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

"Sinua ei koskaan unohdeta"

Gonzalez menestyi amatöörinyrkkeilijänä, minkä jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2016 ja liittyi lajilegenda Floyd Mayweatherin siipien suojiin.

Gonzalez voitti kaikki kolme ammattilaisena käymäänsä höyhensarjan ottelua. Viimeksi hän oli otellut huhtikuussa 2017, mutta vihjaili aiemmin tänä vuonna sosiaalisessa mediassa mahdollisesta paluusta.

– Lepää rauhassa, mestari. Olet poissa, mutta sinua ei koskaan unohdeta, Mayweather kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Mayweather oli Gonzalezin TMT Promotionsiinsa 2016 saadessaan kehunut tämän "uskomatonta amatöörirekordia" 96–13 ja sanonut, että "on joitain hetkiä, kun tiedät, että olet iskenyt kätesi kultaan ja tämä on yksi niistä".

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja