Floridalaisnainen lähetti useita tekstiviestejä hätäkeskukseen – "hyvin päihtynyt" Sylvia, 69, halusi tietää, miten avioeroa haetaan

Älykello pelasti miehen – soitti itsestään hätänumeroon 1:40
Tässä tapauksessa hätä oli todellinen: Älykello pelasti miehen soittamalla hätänumeroon.

Floridalaisnaista syytetään hätäviestipalvelun väärinkäytöstä. Nainen oli halunnut saada palvelun kautta tietoa avioliiton lopettamisesta.

Poliisi saapui 69-vuotiaan Sylvia Shumakerin asuntoon ennen aamukahta perjantaina sen jälkeen, kun nainen oli soittanut ja lähettänyt tekstiviestejä hätäkeskusnumeroon kuudesti. Nainen oli muun muassa kysellyt, miten avioeroa haetaan, kertoo Newsweek.

Naiselle oli kerrottu toistuvasti, ettei kyseessä ollut hätätilanne.

Poliisiraportin mukaan Sylvia oli "hyvin päihtynyt". Sylvia lähetteli vielä lisää viestejä hätäkeskukseen viranomaisten läsnä ollessa. Hän myös antoi poliisin lukea lähettämänsä tekstiviestit. Poliisien kuulustellessa nainen kuitenkin väitti, että hätäkeskus oli tekstannut hänelle ensin ja hänen omien sanojensa mukaan "aivan yllättäen". Hän jatkoi kyselemällä vuorostaan poliiseilta samoja neuvoja kuin aiemmin hätäkeskuksesta.

Nainen pidätettiin, ja häntää syytetään nyt hätäkeskuspalvelun väärinkäytöstä. Floridassa sijaitsevassa Pinellasin piirikunnassa hätäkeskuksen tekstiviestimahdollisuus on ollut käytössä vuodesta 2018.

Lue myös:

    Uusimmat