Ferrarin vastaisku veti vakavaksi – Lewis Hamilton halusi epämieluisaan tehtävään

Mercedes-tähti Lewis Hamilton ottaa osaa Bahrainissa tiistaina ja keskiviikkona ajettaviin F1-testeihin varmistaakseen, että hänen menopelinsä kehittyy mieluisaan suuntaan. 

Hamilton voitti Bahrainin GP:n sunnuntaina, mutta ykköstila irtosi osittain onnella. Hamilton teki upean ohituksen Ferrarin Sebastian Vettelistä (video jutun alla), mutta voitto tuli Ferrarin Charles Leclercin moottorihuolien avustuksella

Ferrari valtasi eturivin aika-ajossa ja oli nopein auto myös sunnuntain kisassa. Hamilton oli selvästi huolissaan kisan jälkeen, sillä Australiassa kaksi viikkoa sitten Mercedes hallitsi koko viikonloppua. 

– Ensimmäinen kisa oli meille loistava, ja tulos selvästi imarteli meitä. En tiedä miten, mutta Ferrari oli löytänyt valtavasti vauhtia tätä viikonloppua varten. He ovat aina nopeita täällä, ja samalla me olimme menettäneet suorituskykyä. On vaikea sanoa, kuinka iso urakka meillä on edessä, mutta hyviä asioita on tulossa, Hamilton kommentoi. 

Bahrainissa ajetaan tiistaina ja keskiviikkona testejä. Hamilton nähdään radalla. 

– Auto oli kuitenkin erittäin vaikeasti ajettava täällä, se ei pitänyt tästä radasta. Tiedätte, etten pidä testaamisesta, mutta olen päättänyt ajaa testit tiistaina, sillä meillä on asioita edessä, enkä halua kenenkään muun testaavan autoani. Haluan testata osia itse ja varmistaa, että menemme juuri oikeaan suuntaan. Olen tiimipelaaja, haluan olla osa tiimiä. Siksi päätin testata, Hamilton summasi.  

Juttua päivitetty klo 10.07: poistettu tieto siitä, että Bottas ajaisi Mercedeksellä keskiviikkona. Sitä ei ole vielä vahvistettu. 


Lue myös:

    Uusimmat