Bottakselle häviäminen alkoi nakertaa Hamiltonia

Lewis Hamilton oli pettynyt ja yllättynyt Kiinan F1-aika-ajon jälkeen. Hän hävisi toisen kerran peräkkäin aika-ajossa sekä Ferrareille että tallikaverilleen Valtteri Bottakselle.

MAINOS

Kiinan F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Kiinan GP klo 8.55, ennakkotunnelmat klo 7.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Hamilton jäi neljänteen lähtöruutuun ja ero Ferrarin Sebastian Vetteliin ja Kimi Räikköseen oli puoli sekuntia. Britti kertasi aika-ajon jälkeen, että tunne autosta meni heikommaksi jo lauantain harjoituksissa ja aika-ajossa meno ei vain yksinkertaisesti riittänyt. Samaan aikaan Ferrari on parantanut viikonlopun edetessä.

– Ehkä he eivät näyttäneet oikeaa vauhtiaan eilen, mutta tänään he olivat vikkeliä. Me olimme puoli sekuntia hitaampia, minkä takia minä tulin kesken viimeisen kierrokseni varikolle, kun en pystynyt vastaamaan heidän vauhtiin, Hamilton sanoi.


Hän on huomannut Mercedeksen vuosia jatkuneen etulyöntiaseman kääntyneen heitä vastaan.

– Kimin ja Sebastianin voittaminen ei tule olemaan helppoa, he ovat myös suorilla nopeimpia, eli ohittamisesta tulee vaikeaa. Starttaan neljäntenä ja aion taistella. Huomisesta pitäisi tulla kuumempi, mikä voi kääntää kaiken päälaelleen, Hamilton sanoi.

Mercedeksellä oli vaikea saada renkaita toimimaan ja pitoa puuttui. Hamilton uskoo, että Ferrari on löytänyt moottoriin lisää potkua. Tallin sisäisessä kamppailussa Hamilton jäi viikon sisään toisen kerran kakkoseksi.

– Toivottavasti olemme kisavauhdissa yhtä nopeita kuin viime kisassa, mutta tämä päivä ei ole mikään hyvä, kun myös tallikaveri voitti minut. Se ei ole hyvä juttu, Hamilton sanoi kasvot nyrpeänä.

Lue myös:

    Uusimmat