Ferrarin tuominnut Max Verstappen sai tukea lähipiiristään – "Me kaikki tiedämme, että jotain on vialla"

Formula ykkösten Max Verstappenin isä-Jos sanoo, että poikansa Ferrariin kohdistuneet huijaussyytökset ovat ymmärrettäviä.

Ferrari oli reagoinut vihaisesti Verstappenin kommentteihin tallin suorituskyvyn äkillisestä katoamisesta, että Ferrari olisi pakotettu "lopettamaan huijaaminen".

– Tiedämme kaikki, että jotain on pielessä, mutta sitä ei voi sanoa suoraan, Verstappen sanoi Ziggo Sportille.

– Sitä ei voi koskaan tietää, että mitä todella tapahtui, mutta näemme datasta heidän olleen yhtäkkiä paljon hitaampia. Aikaisemmin he olivat 7-9 kymmenystä nopeampia suorilla, mutta nyt vain puolet tästä. Sitä ei voi kuitenkaan todistaa, että he olisivat huijanneet, Jos totesi.

Jos on yhtä mieltä niiden ihmisten kanssa, joiden mielestä Verstappenin lausahdus oli liikaa. 

– Jos et voi loppujen lopuksi todistaa mitään, niin silloin siitä on turha puhua. Se ei välttämättä ollut kaikkein fiksuin kommentti, mutta ymmärrän Maxia. Hän on todella intohimoinen ja haluaa voittaa. Kesätauon jälkeen Ferrari oli yhtäkkiä todella vahva Red Bullin vahvan jakson jälkeen, Jos sanoi.

Formula ykköset jatkuvat 17. marraskuuta ajettavalla Brasilian GP:llä. Lewis Hamilton varmisti kuljettajien maailmanmestaruuden Yhdysvaltain GP:ssä.


Lue myös:

    Uusimmat