Ferrari-pomo paljasti, miten hän kertoi potkuista F1-mestari Sebastian Vettelille

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto paljasti Sky Italian haastattelussa taustan sille, miten hän toimi, kun hänen piti kertoa Sebastian Vettelille tämän potkuista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari päätti jo alkuvuodesta lähteä eri teille F1:n nelinkertaisen maailmanmestarin Vettelin kanssa. Lopullinen ilmoitus tuli 12. päivä toukokuuta.

Ferrari kertoi samalla viikolla, että Carlos Sainz siirtyy sen riveihin McLarenilta.

Ferrarin tallipäällikön Binotton mukaan hänen piti valmistella itseään useaan otteeseen ennen kuin hän kertoi potkuista Vettelille.

– Olin kotona ja ennen kuin soitin hänelle, harjoittelin kolmesti sen, mitä aion sanoa hänelle ja miten, Binotto paljasti.

– Päätös ei ollut helppo, koska rakastamme häntä. Joskus kuitenkin eteen tulee se hetki, jolloin on mentävä eteenpäin. Tulevaisuudessa häämöttävät isot sääntömuutokset, jotka astuvat voimaan vuonna 2022. Sitä varten meidän piti tehdä muutoksia useilla eri osa-alueilla.

– Miten Sebastian reagoi uutiseen? Ei, hän ei katkaissut puhelua.

– Hän on fiksu kaveri, aivan mahtava persoona. Hän on ollut aivan oma itsensä päätöksen jälkeenkin. Hän ei ole käyttäytynyt missään vaiheessa mitenkään negatiivisesti, Binotto kertoo.

Vettel jatkaa F1-uraansa Aston Martinilla, jonka puikkoihin hän hyppää ensi kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat