Ferrarilla kytee jättipommi: Maurizio Arrivabenelle kenkää jo tänään?

Ferrarin F1-tallin johto on pitänyt viikonlopun aikana istunnon, jonka jälkeen odotetaan tallipäällikön vaihtuvan Maurizio Arrivabenesta Mattia Binottoon nopealla aikataululla, uutisoi italialaislehti La Gazzetta dello Sport.

Gazzetta kertoi maanantaiaamuna, että tapahtumat Ferrarilla ovat edenneet vauhdilla viimeisten tuntien aikana. Uutinen tallipäällikön vaihdosta saattaa tulla jo tämän päivän aikana.

Arrivabenen ja teknisenä johtajana toimineen Binotton välien on kerrottu jäätyneen jo hyvän aikaa sitten, ja nyt tuoreimmat tiedot sanovat yhteistyön tulleen lopullisesti umpikujaan. Ferrari ei lehden tietojen mukaan ole uusinut Arrivabenen sopimusta, mikä näytti vielä loppukaudesta varmalta asialta.

Moottoripuolen johtajana aiemmin työskennellyt Binotto oli loppukesästä menehtyneen Ferrarin puheenjohtajan Sergio Marchionnen suosikki työn jatkajaksi F1-tallissa.

Arrivabene tuli Ferrarin tallipäälliköksi loppuvuodesta 2014 oltuaan sitä ennen vuosikymmenet tiimin lähellä tupakkasponsori Philip Morrisin kautta. Kimi Räikkönen on useaan kertaan kehunut tätä uransa parhaaksi tallipomoksi.

Lue myös:

    Uusimmat