Ferrari-pomo väisti kysymyksen reikäjupakasta

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene ilmoittaa Ferrarin taistelevan vielä täysillä valmistajien mestaruudesta. Kysymystä Ferrarin jättämästä protestista Mercedeksen vanneratkaisuun liittyen Arrivabene ei kommentoinut tarkemmin.

Mercedeksen Lewis Hamilton varmisti Meksikossa maailmanmestaruutensa. Kuljettajien mestaruuteen Ferrarilla on vielä mahdollisuuksia, joskin 55 pisteen eron kurominen kahdessa kilpailussa on kova haaste.

– Onnittelut Hamiltonille ja Mercedekselle, mutta kausi ei vielä ole ohi ja valmistajien mestaruus on yhä ratkaisematta. Velvollisuutemme on voittaa se ja yritämme loppuun saakka, Arrivabene sanoi.


Arrivabenen mukaan uskoa Ferrarilla riittää yhä uskoa.

– Tavallisesti sanon, että keskitytään työhömme. Meillä on kaksi kisaa jäljellä ja teemme niissä kaikkemme. Menemme Brasilian ja Abu Dhabiin täydellä latauksella.

Alkusyksyn heikon jaksonsa jälkeen Ferrari otti Austinin ja Mexico Cityn kisoissa Mercedeksen kilpailukyvyssä kiinni. Ferrari jätti myös protestin Mercedeksen vanteissa olleista rei’istä, joiden epäili kiertävän sääntöjä. Sääntökirja kieltää aerodynaamisten ohjaimien käytön renkaissa.

Arrivabene ei halunnut kommentoida reikäjupakkaa

– En halua puhua muista. Tiedän, että reiät suljettiin Austinissa ja jopa täälläkin. Jätän arviot muille. Meidän on keskityttävä työhömme ja annettava kaikkemme valmistajien mestaruustaistoon.

Sebastian Vettel hävisi kuljettajien mestaruustaiston. Arrivabene julisti tiimin tukevan kuljettajaansa parhaansa mukaan.

– Sebin kanssa on pysyttävä läheisinä, eikä hylätä häntä. Niin teemme kaikkien tiimin jäsenten kanssa vaikeina aikoina. Olemme taistelijoita, emme koskaan anna periksi. Jätämme huonot asiat taaksemme ja keskitymme kauden finaaliin.



Lue myös:

    Uusimmat