Ferrari-pomo vahvisti tupakkalogojen poiston – täräytti kutkuttavan vihjailun: "Järjestämme yllätyksen"

F1-talli Ferrari poisti hiljattain virallisesta nimestään Mission Winnow -brändin, joka liittyy tupakkavalmistaja Philip Morrisiin. Nyt Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri vahvisti, ettei italialaistalli kanna kyseisiä logoja F1-kauden avauskisassa Australiassa.

Mission Winnow -brändi kuuluu Philip Morrisin alaisuuteen. Yhtiö on tullut tutuksi muun muassa tupakkamerkki Marlboron valmistajana.

Ferrari joutui tekemään liikkeitä, kun Australian ja Italian viranomaiset rupesivat tutkimaan sitä, mainostaako Ferrari F1-autossaan ja eri univormuissaan tupakkamerkkiä.

Italialaistalli päätyi poistamaan Mission Winnow -logot tämän kuun puolessa välissä ajettavasta Australian GP:stä.

– Ne (logot) eivät ole mukana ensimmäisessä kisassa. Sen sijaan järjestämme yllätyksen faneille, Ferrarin toimitusjohtaja Camilleri kertoi Genovassa järjestetyssä autotapahtumassa.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Camillerin mukaan Ferrarilla oli ongelmia Australian terveysviranomaisten kanssa, vaikka ”brändillä ei ole mitään tekemistä tupakan kanssa”.

– Kyse on siirtymästä, joka on tehty tupakkatuotteista teknologiaan. Emme kuitenkaan pystyneet Philip Morrisin kanssa löytämään toista ratkaisua, Camilleri totesi.

Koko Ferrari-yhtiön toimitusjohtajana toimiva Camilleri on erittäin tyytyväinen siihen, miltä Ferrarin tämän kauden auto vaikuttaa.

– Auto oli nopea heti ensihetkistä lähtien. Se on erittäin hyvässä tasapainossa ja kuljettajat ovat iloisia. Toki, vielä on vaikea tietää sitä, että missä muut menevät.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.

Lue myös:

    Uusimmat